• November 19, 2019, 04:16:19 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 [2]

Author Topic: Problem w/ DSM-520 Skipping through all MP3 files  (Read 10383 times)

mencken

  • Guest
Re: Problem w/ DSM-520 Skipping through all MP3 files
« Reply #15 on: December 10, 2007, 05:50:16 PM »

Many thanks.  (I just wanted to make sure that the moderators were actual D-Link reps., and not just concerned citizens helping folks out.)

Contact info submitted in PMs as requested.

regards,
  --mencken
Logged

hmaurer

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 11
Re: Problem w/ DSM-520 Skipping through all MP3 files
« Reply #16 on: January 23, 2008, 04:45:01 AM »

Just a note. I have experienced this too, but it was all related to "invalid" characters in the file tags. In one instance, there was a semicolon and a space in one of the titles. When replaced with a hyphen, the files all played. Whenever this happens, I investigate my tags, first.
Logged

mencken

  • Guest
Re: Problem w/ DSM-520 Skipping through all MP3 files
« Reply #17 on: February 04, 2008, 05:13:19 PM »

Thanks for the invalid-characters tip.  I just got my RMA'd unit today--- if the problem persists, I'll certainly take a look at the ID3 tags.
Logged

mencken

  • Guest
Re: Problem w/ DSM-520 Skipping through all MP3 files
« Reply #18 on: February 09, 2008, 07:13:58 AM »

A happy ending:

My RMA'd replacement unit is plugged in and working just great.
Logged
Pages: 1 [2]