• July 13, 2020, 12:02:07 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 [2]

Author Topic: New app update - v3.7.0 build 2462 - iOS  (Read 4131 times)

psa425

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: New app update - v3.7.0 build 2462 - iOS
« Reply #15 on: April 22, 2017, 09:38:26 AM »

Still having issues with this.

My Dlink case number is C6961856.  They've suggested I log out of app and log back in and video should work.  I've tried this in addition to deleting app, restarting phone and re-downloading app but neither has fixed the issue.  Wondering if this is a regional thing with Tmobile (I'm located in San Diego, CA).
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48963
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: New app update - v3.7.0 build 2462 - iOS
« Reply #16 on: April 22, 2017, 09:41:53 AM »

If your on T-Mobile:
http://forums.dlink.com/index.php?topic=54322.0

Still having issues with this.

My Dlink case number is C6961856.  They've suggested I log out of app and log back in and video should work.  I've tried this in addition to deleting app, restarting phone and re-downloading app but neither has fixed the issue.  Wondering if this is a regional thing with Tmobile (I'm located in San Diego, CA).
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

DaDr00

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 23
Re: New app update - v3.7.0 build 2462 - iOS
« Reply #17 on: April 22, 2017, 09:59:14 AM »

Are implying the camera network settings listed in this post: http://forums.dlink.com/index.php?topic=54322.msg230931#msg230931 ?

If your on T-Mobile:
http://forums.dlink.com/index.php?topic=54322.0

Still having issues with this.

My Dlink case number is C6961856.  They've suggested I log out of app and log back in and video should work.  I've tried this in addition to deleting app, restarting phone and re-downloading app but neither has fixed the issue.  Wondering if this is a regional thing with Tmobile (I'm located in San Diego, CA).


« Last Edit: April 22, 2017, 11:11:33 AM by FurryNutz »
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48963
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: New app update - v3.7.0 build 2462 - iOS
« Reply #18 on: April 22, 2017, 11:12:07 AM »

Do those settings work?
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!
Pages: 1 [2]