• May 21, 2018, 11:31:09 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: DCH-S160 cannot connect to my new router  (Read 496 times)

charlesbuzz

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 4
DCH-S160 cannot connect to my new router
« on: April 18, 2018, 07:50:42 AM »

Hello,

just changed my router, set the same SSID and password, but all of my DCH-S160s do not connect.

I configure the DCH-S160 by using the WIFI hotspot of the DCH-S160 , but once I'm connected to it, the app on my iPhone always giving me an error message to try again whitout the cell data off, but it stop there

Did someone here experience this ?

thanks
Logged

GreenBay42

  • Administrator
  • Level 6 Member
  • *
  • Posts: 917
Re: DCH-S160 cannot connect to my new router
« Reply #1 on: April 18, 2018, 07:57:07 AM »

Try pressing the WPS button on the sensor and then on your router (wait about 2 minutes). When the LED on the sensor is solid green it is connected to your router. 
Logged

judy

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Re: DCH-S160 cannot connect to my new router
« Reply #2 on: May 18, 2018, 10:10:10 AM »

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmine won't let me connect
can't get wizard to start
Logged

GreenBay42

  • Administrator
  • Level 6 Member
  • *
  • Posts: 917
Re: DCH-S160 cannot connect to my new router
« Reply #3 on: May 18, 2018, 01:22:00 PM »

Is the status LED green or red/orange?

Reset it and then follow the steps in the FAQ below. To reset, plug in the sensor and hold the reset button down with a paper clip for 10 seconds and then release. Wait about a minute to reboot and then open the mydlink home app to setup.

http://support.dlink.ca/FAQView.aspx?f=%2bD36HTCzeFUaUX4kbeFqCQ%3d%3d#S160

Logged