• September 25, 2020, 01:53:56 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: QoS Engine: Device Card does not save  (Read 3420 times)

fREsUB

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
QoS Engine: Device Card does not save
« on: June 23, 2016, 03:19:55 AM »

What's with this QoS that does not want to save the device cards?

Never mind the pain and time spent on dragging but I can't seem to save the device cards after dragging them into the boxes? It does not save even if it is just one card. I thought I have to be online to do so. And online does not help either.

Saving it resets every device cards to blank! What gives?  >:(


My unit: DIR-850L HW:B1 FW:2.06
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49209
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: QoS Engine: Device Card does not save
« Reply #1 on: June 23, 2016, 07:41:45 AM »

Link>Welcome!

  • What region are you located?

PC 3rd Party Security Software Configurations
  • Turn off all anti virus and firewall programs on PC while testing. 3rd party firewalls are not generally needed when using routers as they are effective on blocking malicious inbound traffic.


PC Web Browser Configurations
What browser are you using?
Try Opera or FF? If IE 8, 9, 10 or 11, set compatibility mode and test again.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

fREsUB

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: QoS Engine: Device Card does not save
« Reply #2 on: June 24, 2016, 02:33:58 AM »

Asian region.

I don't use any 3rd party firewall. I have disabled anti-virus. I used FF and IE. I tried on different machines. Nothing works!

Every time I clicked Save, all cards vanished.

Any more ideas?
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49209
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: QoS Engine: Device Card does not save
« Reply #3 on: June 24, 2016, 07:16:29 AM »

We've seen issues like this before in other model routers. This needs to be reviewed by D-Link support.
I recommend that you phone contact your regional D-Link support office and ask for help and information regarding this. We find that phone contact has better immediate results over using email.
Let us know how it goes please.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49209
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!