• April 04, 2020, 01:50:34 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 [2] 3

Author Topic: DNS-320L - Firmware v1.07 B04 Comments & Observations  (Read 16703 times)

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48530
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DNS-320L - Firmware v1.07 B04 Comments & Observations
« Reply #15 on: April 22, 2016, 06:30:25 AM »

Are you seeing any speed issues on your 320L Deuf?

Well, if your network configuration is good, i don't see why tha auto is such an issue : it should negociate in Gigabit if the switch allows it.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

deuf

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 29
Re: DNS-320L - Firmware v1.07 B04 Comments & Observations
« Reply #16 on: April 22, 2016, 11:20:26 AM »

Are you seeing any speed issues on your 320L Deuf?

Well, if your network configuration is good, i don't see why tha auto is such an issue : it should negociate in Gigabit if the switch allows it.

Not really. I gave up getting something good from this box when D-Link gave up the firmware dev and rather bring a new model to the market...
I still have my box bought when it came out, and i'm having the max i can have from the box... around 35MB/s in ftp. CPU is ~100%. My network is fine.

Olivier18 seems to have issues.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48530
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DNS-320L - Firmware v1.07 B04 Comments & Observations
« Reply #17 on: April 22, 2016, 12:39:04 PM »

Ya I remember the other Mod in this forum mentioning that the 320's were not great on speed. I don't know actual since I don't have this model. Testing my 345, I see anywhere from 40 to 90Mb.

I presume either there is a configuration issue or something else going on with his unit. If he's seeing only 10Mb then something is wrong. I would test previous FW and see. Good upgrade FW method is also helpful.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

deuf

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 29
Re: DNS-320L - Firmware v1.07 B04 Comments & Observations
« Reply #18 on: April 23, 2016, 02:15:18 AM »

I presume either there is a configuration issue or something else going on with his unit. If he's seeing only 10Mb then something is wrong. I would test previous FW and see. Good upgrade FW method is also helpful.

Yeah i agrre on that. My 320L can make easily more than 10MB/s on average size files and ftp. So there is something wrong in his network.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48530
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DNS-320L - Firmware v1.07 B04 Comments & Observations
« Reply #19 on: April 23, 2016, 07:48:59 AM »

A diagram layout of his network would be helpful here to see how it's all set up and what is being used as far as a router and switch(s).
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

Oliver18

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 15
Re: DNS-320L - Firmware v1.07 B04 Comments & Observations
« Reply #20 on: April 23, 2016, 08:45:41 PM »

A diagram layout of his network would be helpful here to see how it's all set up and what is being used as far as a router and switch(s).

I take back what I said earlier about the transfer speed (sorry for that), I followed your advice about the "Restore To Factory Default Settings." and I can now select 1000 as opposed to AUTO/100 when I haven't done the Restore To Factory Default Settings.

My only gripe is that I hope DLINK will update the Transmission app in the APP center.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48530
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DNS-320L - Firmware v1.07 B04 Comments & Observations
« Reply #21 on: April 24, 2016, 07:53:58 AM »

 ::) Glad you figured it out.  ;)
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

brunomendoza

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: DNS-320L - Firmware v1.07 B04 Comments & Observations
« Reply #22 on: May 15, 2016, 01:07:24 PM »

I installed this firmware version in a D-Link DNS-320L A3 yesterday. Now I can't get access to 'Applications' and 'Management' sections.
When I use the button to get access to this sections it loads login screen. What can I do?
Logged

brunomendoza

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: DNS-320L - Firmware v1.07 B04 Comments & Observations
« Reply #23 on: May 15, 2016, 01:18:42 PM »

I tried to load D-Link DNS-320L UI with Chrome 50.0.2661.102 OS X version. It seems to be issues with this Internet browser. I've just tried it with Safari Internet browser and it had ran successfully.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48530
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DNS-320L - Firmware v1.07 B04 Comments & Observations
« Reply #24 on: May 25, 2016, 07:05:53 AM »

Be sure to clear out any and all browser caches before and after loading FW. Then try the UI.
We recommend using Safari or FF in OSX for loading FW.

I tried to load D-Link DNS-320L UI with Chrome 50.0.2661.102 OS X version. It seems to be issues with this Internet browser. I've just tried it with Safari Internet browser and it had ran successfully.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

bobkeith

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 13
Re: DNS-320L - Firmware v1.07 B04 Comments & Observations
« Reply #25 on: June 04, 2016, 07:27:22 AM »

I installed this firmware version in a D-Link DNS-320L A3 yesterday. Now I can't get access to 'Applications' and 'Management' sections.
When I use the button to get access to this sections it loads login screen. What can I do?

Changing the URL manually worked for me for both the Home, and Management pages.

i.e.
/web/home.html
/web/management.html

The only way I can access the applications page is logging on using SSL. Using that, everything seems to behave as before.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48530
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DNS-320L - Firmware v1.07 B04 Comments & Observations
« Reply #26 on: June 06, 2016, 07:49:57 AM »

Thanks for posting this info. Hope it helps.

I installed this firmware version in a D-Link DNS-320L A3 yesterday. Now I can't get access to 'Applications' and 'Management' sections.
When I use the button to get access to this sections it loads login screen. What can I do?

Changing the URL manually worked for me for both the Home, and Management pages.

i.e.
/web/home.html
/web/management.html

The only way I can access the applications page is logging on using SSL. Using that, everything seems to behave as before.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

Oliver18

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 15
Re: DNS-320L - Firmware v1.07 B04 Comments & Observations
« Reply #27 on: June 23, 2016, 08:17:19 AM »

@FurryNutz

So after a month of use with this firmware, I must say it wasn't stable unlike the previous firmware that I use. Mainly it freezes my NAS  and it requires me to Hard Reboot the machine.

I already did a factory default and the instability still happens, the hard disk were in good condition but the NAS just freezes. The only service that was running was the Old version Transmission APP that I downloaded in the add-on center.

Thanks to this crap firmware I lost my updated version of Transmission, which works without fail. This Old Version Transmission is the root cause why my NAS is Hanging, that requires me to hard reboot it (Pull out the AC plug!)
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48530
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DNS-320L - Firmware v1.07 B04 Comments & Observations
« Reply #28 on: June 23, 2016, 08:23:23 AM »

Dos the DNS hang if you don't load any additional add-ons?

You might go back and load prior version of FW and see if the DNS still exhibits this hang issue.

How is the DNS set up for networking? Auto DHCP or Static IP address?

@FurryNutz

So after a month of use with this firmware, I must say it wasn't stable unlike the previous firmware that I use. Mainly it freezes my NAS  and it requires me to Hard Reboot the machine.

I already did a factory default and the instability still happens, the hard disk were in good condition but the NAS just freezes. The only service that was running was the Old version Transmission APP that I downloaded in the add-on center.

Thanks to this **** firmware I lost my updated version of Transmission, which works without fail. This Old Version Transmission is the root cause why my NAS is Hanging, that requires me to hard reboot it (Pull out the AC plug!)
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

Oliver18

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 15
Re: DNS-320L - Firmware v1.07 B04 Comments & Observations
« Reply #29 on: June 23, 2016, 07:23:15 PM »

No, If I use the built-in crap P2P Downloader of it, It doesn't hang but I need the queuing function of Transmission.

If I go back and load prior version of FW, I won't be able to use Transmission Anymore, since the stupid DLINK didn't supported the russian man who tweaks Transmission APP for this NAS!.

I setup a static ip address for this NAS via it's settings and via the DIR-655 router, so don't suggest that I should set it back to auto.

And I'm just using a Single Transmission APP and it hangs!?

Really frustrated, It's a freaking NAS it should be always online!
Logged
Pages: 1 [2] 3