• September 18, 2019, 01:59:54 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: [1] 2

Author Topic: Can't DCS-942L via cloud (but can access via Android app)  (Read 4862 times)

Alen79

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 4
Can't DCS-942L via cloud (but can access via Android app)
« on: March 10, 2016, 11:16:22 PM »

Dear all,

I have a DSC-942L. I can access it externally via the app mydlink app lite. This works fine.
But I can’t access this cam via the cloud on mydlink.com. I get following error message.

Unable to access your DCS-942L.
If you cannot access your DCS-942L, please check that:
•   You have at least 256K of bandwidth
•   Your DCS-942L is not being blocked by a firewall or an antivirus program


I’ve tried to use Chrome, Firefox and IE11. I installed as well the new plugin “My Dlink Services plugin”.
Still does not help.

Any ideas what could be wrong?

Many thanks
Alen
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47755
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Can't DCS-942L via cloud (but can access via Android app)
« Reply #1 on: March 11, 2016, 07:04:54 AM »

Link>Welcome!

  • What Hardware version is your DCS? Look at the sticker behind or under the camera.
  • Link>What Firmware version is currently loaded? Found on the DCSs web page under status.
  • What region are you located?

What Mfr and model is the main host router?
What wireless modes are you using?
What is the distance between the Camera and the main host router?

Test cameras with uPnP and uPnP Port Forwarding both enabled on ALL cameras: DCS Cloud (L) Series Camera Configuration and Mydlink.com
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

Alen79

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 4
Re: Can't DCS-942L via cloud (but can access via Android app)
« Reply #2 on: March 11, 2016, 08:27:24 AM »

Hi,

To anwer your questions:

-Hardware Version A, with Firmware 1.26
-I'm in Europe
-I don't use wireless. The CAM is connected via Gigabit Ethernet with the Router
-I'm using a AVM Fritzbox Router
-Ports 80/443 are opened and forwarded to the cam (I can access the admin webinterface of the cam from external)

Still not working. On the mydlink website I can see my CAM is listed and has a green tick next to it. But there is still no picture and after a few seconds while the plugin tries to connect I still get the above error message.


Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47755
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Can't DCS-942L via cloud (but can access via Android app)
« Reply #3 on: March 11, 2016, 09:20:05 AM »

I recommend that you phone contact your regional D-Link support office and ask for help and information regarding this. We find that phone contact has better immediate results over using email.
Let us know how it goes please.
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

RYAT3

  • Level 10 Member
  • *****
  • Posts: 2110
Re: Can't DCS-942L via cloud (but can access via Android app)
« Reply #4 on: March 11, 2016, 07:13:17 PM »

Hi,

To anwer your questions:

-Hardware Version A, with Firmware 1.26
-I'm in Europe
-I don't use wireless. The CAM is connected via Gigabit Ethernet with the Router
-I'm using a AVM Fritzbox Router

You have at least 256K of bandwidth



What does speedtest.net show ?

Logged

Alen79

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 4
Re: Can't DCS-942L via cloud (but can access via Android app)
« Reply #5 on: March 13, 2016, 01:44:24 AM »

@FurryNutz: I've already contacted local dlink support. They only thing the have been able to tell me is to open port 80/443 which I did a verified.

Regarding bandwith. Speedtest.net tells me that I have 218 Mbps download rate.

What is strange. Why can I access my cam using the mydlink app lite but it does not work through the browser?

Thanks
Alen
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47755
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Can't DCS-942L via cloud (but can access via Android app)
« Reply #6 on: March 13, 2016, 12:24:27 PM »

I tested my 933L yesterday on my local LAN and I can access it on Windows 7x64 IE11 and OSX 10.10.5 and Safari v9.0.3 browser.
I can access the advanced settings as well linked to the MDL site for the camera and see the cameras advanced settings web page as well.
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

RYAT3

  • Level 10 Member
  • *****
  • Posts: 2110
Re: Can't DCS-942L via cloud (but can access via Android app)
« Reply #7 on: March 13, 2016, 05:42:31 PM »



What is strange. Why can I access my cam using the mydlink app lite but it does not work through the browser?

 

Are you using mydlink.com in the browser?   Or are you trying to access the camera's F/W (Firmware) webpages directly?

Where is the browser located?  phone? computer?  Where is the computer?  On your same network?  Some where else(work)?

Is this the only dlink camera you have?


Logged

Alen79

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 4
Re: Can't DCS-942L via cloud (but can access via Android app)
« Reply #8 on: March 14, 2016, 08:23:34 AM »

Hi Ryat 3

Yes, im using mydlink.com in the browser on a Computer running Win7 (work) Win10 (home). I tried in Chrome, IE and Firefox. Tried it from home (same network as the CAM) and as well from work. Actually I'm not using mydlink.com. When I enter this URL I get redirected to https://eu.mydlink.com/device (this must be because I'm in Europe). 

I am able to access my camera's F/W directly (admin website) because I opened port 80/443.

This is my only CAM I have from dlink
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47755
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Can't DCS-942L via cloud (but can access via Android app)
« Reply #9 on: March 14, 2016, 09:04:32 AM »

You might contact your regional D-Link support office and ask them about this. This might be a MDL service issue or a configuration issue.
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

shushlik

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Re: Can't DCS-942L via cloud (but can access via Android app)
« Reply #10 on: March 15, 2016, 12:44:55 PM »

I can't connect with my camera too anymore, only locally. Downgraded even firmware to earliest and used original CD to register camera into mydlink server, but without any luck. Error is - can't connect with mydlink server.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47755
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Can't DCS-942L via cloud (but can access via Android app)
« Reply #11 on: March 15, 2016, 12:46:57 PM »

I recommend that you phone contact your regional D-Link support office and ask for help and information regarding this. We find that phone contact has better immediate results over using email.
Let us know how it goes please.

I can't connect with my camera too anymore, only locally. Downgraded even firmware to earliest and used original CD to register camera into mydlink server, but without any luck. Error is - can't connect with mydlink server.
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

wayneharper

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: Can't DCS-942L via cloud (but can access via Android app)
« Reply #12 on: March 30, 2016, 12:06:04 PM »

I'm having the exact same problem as above but with with my  3 932L cams.
I have 2 930L which do not exhibit the problem.
The issue is 2 weeks old , please provide a resolution
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47755
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Can't DCS-942L via cloud (but can access via Android app)
« Reply #13 on: March 30, 2016, 12:53:33 PM »

Link>Welcome!

  • What Hardware version is your DCS? Look at the sticker behind or under the camera.
  • Link>What Firmware version is currently loaded? Found on the DCSs web page under status.
  • What region are you located?

What Mfr and model is the main host router?
What wireless modes are you using?
What is the distance between the Camera and the main host router?
How many other wireless devices do you have connected to the main host router?
  • Any 2.4Ghz or 5Ghz cordless house phones or WiFi APs near by that maybe causing interferences?
  • Any other WiFi routers in the area that maybe causing interferences? Link> Use a WiFi Scanner to find out. How many?

I recommend setting a static IP address ON the cameras outside of the main host routers default DHCP IP address pool as a troubleshooting step: 192.168.#.30 and .31  DHCP

Test cameras with uPnP and uPnP Port Forwarding both enabled on ALL cameras: DCS Cloud (L) Series Camera Configuration and Mydlink.com


I'm having the exact same problem as above but with with my  3 932L cams.
I have 2 930L which do not exhibit the problem.
The issue is 2 weeks old , please provide a resolution
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

wayneharper

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: Can't DCS-942L via cloud (but can access via Android app)
« Reply #14 on: March 31, 2016, 11:30:53 AM »

Now some of the cams that DIDNT work yesterday are working & one that DID work yesterday arent

Actually the website always had these kind of problems but not this bad
Logged
Pages: [1] 2