• December 12, 2019, 01:53:20 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: DNS-202l second camera not connecting or showing  (Read 1233 times)

retired827

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 32
DNS-202l second camera not connecting or showing
« on: February 14, 2016, 02:54:18 PM »

My second camera is not showing on the DNS-202l. The camera is on and stable in single camera mode but keeps flashing on and off with a red connecting label or not showing at all. It was working yesterday OK, all I did was turned off camera and moved to a different location, but have moved it back to its original position but it still not working. I have tried resetting the DNS-202l and reinstalling software but still no joy.  Any suggestions ?

So far I am a little appointed in Dlink. I thought if I buy all Dlink cameras it would all work together, but so far it have all been a little flaky. I needed a system that would work for months at a time without input to keep running, as I will be in another country taking care of aged mother and need a way to check on house while gone.

Thanks
Logged

retired827

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 32
Re: DNS-202l second camera not connecting or showing
« Reply #1 on: February 14, 2016, 04:17:18 PM »

OK fixed it, the only other change I had done was clean up wiring and put in a new Ethernet hub. I put back the old hub and it is working again. The only thing I can think of is the new hub is running slow and not allowing the camera to fully load.
I thought I would leave this post up in case someone else has a similar problem, check Ethernet wiring and any hubs.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47982
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DNS-202l second camera not connecting or showing (RESOLVED)
« Reply #2 on: February 16, 2016, 06:46:53 AM »

Glad that you go it working and your disappointment turned into satisfaction that it was something else and not D-Link products not working together.

Enjoy.  ;)
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting