• November 20, 2019, 02:00:05 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Why newly installed add-ons are disabled?  (Read 2112 times)

Beiwei

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Why newly installed add-ons are disabled?
« on: January 22, 2016, 04:50:44 AM »

I installed some add-ons such Xunlei from the Add-on Center. The icons appeared in My Favorite Applications area in grey and "Disabled Add-ons" in Applications page. Why? How can I enable and use them?  Many Thanks in advance.
Logged

Beiwei

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Why newly installed add-ons are disabled?
« Reply #1 on: January 22, 2016, 08:54:24 AM »

I installed some add-ons such Xunlei from the Add-on Center. The icons appeared in My Favorite Applications area in grey and "Disabled Add-ons" in Applications page. Why? How can I enable and use them?  Many Thanks in advance.

Forgot to mention: my NAS device is DNS-327L,RAID 1 configuration.
Logged

SammySpade

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 16
Re: Why newly installed add-ons are disabled?
« Reply #2 on: January 25, 2016, 09:03:53 AM »

New to NAS boxes and just bought a 340L, same here they install but are disabled.

You just need to right click and enable them though.

I have Home, Applications, Management, I select Applications where
the Enabled apps are at the top and disabled apps at the bottom.

I just right click the ones at the bottom and select enable.

Logged

jcsaez

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: Why newly installed add-ons are disabled?
« Reply #3 on: April 30, 2016, 03:29:57 AM »

Right-click over disabled add-on app icon, and select (enable).

I had the same problem. I recognize earlier version of add-ons manager was more intuitive.
Logged