• February 20, 2020, 06:10:22 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 [2]

Author Topic: New - DCS-960L - Firmware Version v1.06 B01 Official - Comments & Observations  (Read 7207 times)

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48350
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting

I just checked the app on my iphone here at work. It's ticking thru the app as well.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

GreenBay42

  • Administrator
  • Level 10 Member
  • *
  • Posts: 2380

Neato. Did you drop the camera recently?  8)

Sounds like a hardware issue if you are hearing it through multiple sources.

Definitely move the camera when you get home and try again. Ticking usually is interference but if it happens in multiple locations the microphone is probably broke.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48350
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting

Ah NO.  :P  Been sitting on top of a refrigerator upstairs.

I'll move it and see. I might downgrade the FW as a test.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

RYAT3

  • Level 10 Member
  • *****
  • Posts: 2138

Neato. Did you drop the camera recently?  8)

Sounds like a hardware issue if you are hearing it through multiple sources.

Definitely move the camera when you get home and try again. Ticking usually is interference but if it happens in multiple locations the microphone is probably broke.

All 3 are in different locations in my place. 
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48350
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting

Ok so I got home and took the camera and placed it over by my PC desktop. Powered ON and guess what, no ticking. I listed with a PC and my phone app.  :o
I put the camera back in it's original spot and again, no ticking. Wonder if after last FW update and reset, was in some bad state.

I'll call it fixed for now. I'll check back on it in a few days to make sure it still working right.  ???
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

GreenBay42

  • Administrator
  • Level 10 Member
  • *
  • Posts: 2380

Any ticking or still good?
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48350
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting

I just checked again with my iPhone, not hearing anything. I Think the camera got in some bad state and a power cycle cleared the state. Camera is working well. No ticking.  ;D
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

GreenBay42

  • Administrator
  • Level 10 Member
  • *
  • Posts: 2380

Ok good.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48350
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting

We can call this solved.  ;)
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!
Pages: 1 [2]