• October 31, 2020, 09:16:45 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Couchpotato Addon not working  (Read 1103 times)

madman_rs

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 5
Couchpotato Addon not working
« on: October 05, 2015, 01:22:23 PM »

Hello all!

I am trying to use the Couchpotato Addon on the device, with the latests firmware v1.04b10, but it is not working. Pythonv2 add on already installed and running.

Sometimes, when clicking on 'launch interface', got 'page do not exists', or '{"success": false, "error": "Failed returning results"}'.

Is there any solution or trick?

Thank you
Logged

madman_rs

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 5
Re: Couchpotato Addon not working
« Reply #1 on: October 15, 2015, 01:56:03 PM »

Just an update! I’ve got it!
It is based on the time the apps are started up. I presume that, when booting the system, the python app is not really running, and CP does not goes up.
So you need to disable both, and then, boot up python first and wait 10-15 secs, and goes for the CP.
I think that a delay on the startup for an app that depends on other packages should be a good idea. Like 5-10 secs of delay after executing the start file, case of the CP.

Cheers.
« Last Edit: October 15, 2015, 02:14:24 PM by madman_rs »
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49298
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Couchpotato Addon not working
« Reply #2 on: October 20, 2015, 07:57:02 AM »

Glad you got it working. Enjoy.  ;)
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!