• February 25, 2020, 08:38:47 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: More than 5 VLAN  (Read 5896 times)

t.essl

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
More than 5 VLAN
« on: August 17, 2015, 01:07:50 PM »

Hello

I bought a DSR-500N Router last week.
I want to set up 8 VLANs.
But when I've configured 4 VLAN the "Add New VLAN" disapears.
Does the DSR-500n only supports 5 VLANs?
How can I get more VLANs?

Firmware: 2.02_WW

Thank you
Thomas
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48383
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: More than 5 VLAN
« Reply #1 on: August 17, 2015, 01:46:24 PM »

Link>Welcome!

  • What Hardware version is your router? Look at sticker under the router case.
  • Link>What Firmware version is currently loaded? Found on the routers web page under status.
  • What region are you located?

You might check the User Manual to see, if not, get a hold of your regional D-Link support office and ask what the router supports. You may need an additional VLAN switch maybe. Talk to them and see what would be best to suite your networks needs.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48383
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: More than 5 VLAN
« Reply #2 on: November 10, 2016, 07:27:25 AM »

Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

vkfk

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 10
Re: More than 5 VLAN
« Reply #3 on: February 06, 2017, 09:06:55 PM »

I want to set up 8 VLANs.
But when I've configured 4 VLAN the "Add New VLAN" disapears.
Does the DSR-500n only supports 5 VLANs?
How can I get more VLANs?

Firmware: 2.02_WW

Thank you
Thomas

I feel your pain, Thomas, but you've out of luck! And again, it's not documented anywhere:
http://forums.dlink.com/index.php?topic=65523.0
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48383
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: More than 5 VLAN
« Reply #4 on: February 07, 2017, 06:17:14 AM »

Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!