• October 22, 2020, 12:25:08 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Cannot get port forwarding to work  (Read 2765 times)

diragon

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Cannot get port forwarding to work
« on: January 27, 2015, 03:52:35 AM »

Hi,

I've followed the instructions listed from the port forwarding post that people have been using to stream their IP camera onto their own websites, but I run into trouble when I try to access the port I forward. I have checked that the port is indeed forwarded and opened (I change it to 9005) using http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/  . So when I go to http://my WAN IP:9005, my browser shows that "Webpage is not available". However, when I go to the local link to the camera, http://10.0.0.101:9005 it goes to the UI configuration. Am I doing something wrong? I have an Xfinity router.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49275
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Cannot get port forwarding to work
« Reply #1 on: January 27, 2015, 07:01:39 AM »

Internet Service Provider and Modem Configurations
  • What ISP Service do you have? Cable or DSL?
  • What ISP Modem Mfr. and model # do you have?

I recommend you contact the Mfr or Comcast for support and configuration of the router to ensure that the forwarding is configured correctly.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

diragon

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: Cannot get port forwarding to work
« Reply #2 on: January 27, 2015, 09:44:49 AM »

I have cable through Comcast XFinity. The model modem is an Acris TG862G/TC. Here are some pictures from the router homepage showing which port I am forwarding, trying to see if it is open on another website to make sure it's open by my router, and two pictures from the UI of my D-Link when I go to it's homepage using my LAN IP address since the WAN does not work. Any chance I made a mistake somewhere?
 
 

From the UI
 
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49275
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Cannot get port forwarding to work
« Reply #3 on: January 27, 2015, 10:51:28 AM »

Seems like everything is set up if the port service site is coming back with right results.

Contact the ISP and ask them about configuration of the ISP modem. Have then check to see about configuration.

I presume that the mydlink.com feature works with the camera as well?

What FW version is currently loaded on the Camera?
« Last Edit: January 27, 2015, 10:55:30 AM by FurryNutz »
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

JavaLawyer

  • BETA Tester
  • Level 15 Member
  • *
  • Posts: 12190
  • D-Link Global Forum Moderator
    • FoundFootageCritic
Logged
Find answers here: D-Link ShareCenter FAQ I D-Link Network Camera FAQ
There's no such thing as too many backups FFC

diragon

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: Cannot get port forwarding to work
« Reply #5 on: January 27, 2015, 01:46:14 PM »

Yes, mydlink.com feature works perfectly fine. The FW version loaded on the camera is version 2.00
Logged