• August 07, 2020, 11:56:17 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Bridge mode  (Read 2646 times)

raven-au

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 15
Bridge mode
« on: March 13, 2014, 07:30:47 PM »

Hi all,

First let me say I don't own a DIR-868L so I can't check anything in the local firmware, in particular I can't check if my region firmware provides bridge mode.

The user manual here also doesn't mention this and I can no longer check firmware release notes since I'm forced to go to mydlink support for firmware now and there are no release notes on the site or included in the firmware zip.

I'm located in Australia.
 
I see some discussion here about bridge mode on the DIR-868L so clearly it's available in some regions, it is available with the Australian product?

Ian
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49041
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Bridge mode
« Reply #1 on: March 15, 2014, 01:17:31 PM »

I would phone contact D-Link support to find out the official word on it. All I know is that both the DIR-865L and 868L have bridge mode here in the NA region. I presume the 868L does in your region however you'll need to confirm that with D-Link AU.

Let us know what the say.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

raven-au

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 15
Re: Bridge mode
« Reply #2 on: March 16, 2014, 01:17:59 AM »

I would phone contact D-Link support to find out the official word on it. All I know is that both the DIR-865L and 868L have bridge mode here in the NA region. I presume the 868L does in your region however you'll need to confirm that with D-Link AU.

Let us know what the say.

I went and bought one anyway.
It does have bridge mode after updating the firmware but had 1.01 when purchased.

Ian
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49041
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Bridge mode
« Reply #3 on: March 16, 2014, 09:55:24 AM »

Ya, shipping FW didn't have bridge mode. Came out in v1.02 here in the NA region so I presume the AU region is similar.

Enjoy.  ;)
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49041
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Bridge mode
« Reply #4 on: September 04, 2014, 07:34:38 AM »

You still have this router?

Hi all,

First let me say I don't own a DIR-868L so I can't check anything in the local firmware, in particular I can't check if my region firmware provides bridge mode.

The user manual here also doesn't mention this and I can no longer check firmware release notes since I'm forced to go to mydlink support for firmware now and there are no release notes on the site or included in the firmware zip.

I'm located in Australia.
 
I see some discussion here about bridge mode on the DIR-868L so clearly it's available in some regions, it is available with the Australian product?

Ian

Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!