• October 15, 2019, 01:59:59 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Qrs mobile app asks for device pw?  (Read 2907 times)

Maxbeno

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Qrs mobile app asks for device pw?
« on: July 01, 2014, 06:41:04 AM »

Hi
We are trying to setting up a dap1320. After successfullz connecting with an ipad or iphone (tried several), i open the qrs app and it asks me for the device pw. I have riun out of ideas what pw is meant: tried the dap pw, the router pw, the ipad pw etc. mac filtering isturned off. Hope thats an easy one for you to answer. Looking forward to your answers.Best, max
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47836
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Qrs mobile app asks for device pw?
« Reply #1 on: July 01, 2014, 07:17:24 AM »

Link>Welcome!

  • What Hardware version is your router? Look at sticker under router.
  • Link>What Firmware version is currently loaded? Found on the routers web page under status.
  • What region are you located?

Try the pw for the DAPs admin log in?

Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

Maxbeno

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Qrs mobile app asks for device pw?
« Reply #2 on: July 01, 2014, 09:21:45 AM »

Thanks a lot for the quick anwer. But where do i find the admin pw? Never created anything
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47836
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Qrs mobile app asks for device pw?
« Reply #3 on: July 01, 2014, 09:25:41 AM »

What Hardware version is your router? Look at sticker under router.
What Firmware version is currently loaded? Found on the routers web page under status.
What region are you located?

If this is an initial set up using QRS and the DAP out of the box, it shouldn't need a PW I would think. I'd do a factory reset with the button then try the QRS app again. Are there a WiFi information card that came with the DAP? Would have the SSID and a pre-generated PW on the card?
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting