• October 28, 2020, 08:33:25 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: add on question  (Read 1756 times)

hardhittinz

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 16
add on question
« on: May 26, 2014, 05:56:32 AM »

im currently running one of these cams and i wanna add 2 more what do i have to do to actually add them??? Wanna be able to open the app and the others be listed on there as well..been long time since i setup the one i do have. so bare with me..thanks for any help
Logged

RYAT3

  • Level 10 Member
  • *****
  • Posts: 2192
Re: add on question
« Reply #1 on: May 26, 2014, 06:02:51 AM »

Follow the instructions in the box.
Logged

JavaLawyer

  • BETA Tester
  • Level 15 Member
  • *
  • Posts: 12190
  • D-Link Global Forum Moderator
    • FoundFootageCritic
Re: add on question
« Reply #2 on: May 26, 2014, 09:17:57 AM »

Download and run the latest version of the Setup Wizard. So long as all three cameras are on the same LAN, the wizard should auto-detect all three network cameras. You simply select the two that are not configured and let the Setup Wizard run its course.
Logged
Find answers here: D-Link ShareCenter FAQ I D-Link Network Camera FAQ
There's no such thing as too many backups FFC

hardhittinz

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 16
Re: add on question
« Reply #3 on: May 28, 2014, 04:01:32 PM »

thanks java  :)
Logged

JavaLawyer

  • BETA Tester
  • Level 15 Member
  • *
  • Posts: 12190
  • D-Link Global Forum Moderator
    • FoundFootageCritic
Re: add on question
« Reply #4 on: May 29, 2014, 05:23:30 AM »

Glad to help!
Post  back if you have any other questions.
Logged
Find answers here: D-Link ShareCenter FAQ I D-Link Network Camera FAQ
There's no such thing as too many backups FFC

hardhittinz

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 16
Re: add on question
« Reply #5 on: June 07, 2014, 11:57:26 AM »

ok just wanted to let you know java i added it just like you said and had no issues at all,also i installed it outside and since then we have had 2 thunderstorms and the camera held up just fine..
Logged