• October 20, 2020, 01:33:34 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Deja Vu All Over Again - Same Pic Emailed Over and Over!!!  (Read 1894 times)

Bushman

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 17
Deja Vu All Over Again - Same Pic Emailed Over and Over!!!
« on: November 13, 2013, 08:19:10 PM »

Weird - I turned on my winter webcam on Oct 13th to email me a pic every morning.  Works fine.  However, on occasion I will get  that image from Oct 13th  several times a day via email for several days. Then maybe nothing for a day or two and then poof! The 13th's picture shows up in  my inbox. The daily new upload still works.  What gives??
Logged

RYAT3

  • Level 10 Member
  • *****
  • Posts: 2192
Re: Deja Vu All Over Again - Same Pic Emailed Over and Over!!!
« Reply #1 on: November 13, 2013, 08:30:19 PM »

Weird - I turned on my winter webcam on Oct 13th to email me a pic every morning.  Works fine.  However, on occasion I will get  that image from Oct 13th  several times a day via email for several days. Then maybe nothing for a day or two and then poof! The 13th's picture shows up in  my inbox. The daily new upload still works.  What gives??

Where did you set this functionality up at?

mydlink.com or through the firmware?
Logged

Bushman

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 17
Re: Deja Vu All Over Again - Same Pic Emailed Over and Over!!!
« Reply #2 on: November 14, 2013, 07:33:44 AM »

Firmware in the camera.  Weird thing is that I merely  unplugged the camera for the summer (camera is at a ski hill for winter).  But like I said, once I restarted it on the 13th (omen??  :)  ) I get these mysterious resends of that first day's image.
Logged

Bushman

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 17
Re: Deja Vu All Over Again - Same Pic Emailed Over and Over!!!
« Reply #3 on: November 17, 2013, 10:23:58 AM »

UPDATE:  I think I know what is going on.  My cellular provider seems to be resending the day one pic to my email account on my phone, not on my regular email account.  Weird.  Not sure if it is the cellular provider (Bell) or the app (Handcent).  Hmmm....
Logged