• March 28, 2020, 11:46:33 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 [2]

Author Topic: DNS-320L + mydlink  (Read 8404 times)

Ardalista

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 22
Re: DNS-320L + mydlink
« Reply #15 on: September 28, 2013, 01:40:03 AM »

wizard only goes through basic settings for 320l.. you can skip raid setup and at the end it completes mydlink registration.

had no impact on my user accounts etc.. or data
Logged

zemops

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 49
Re: DNS-320L + mydlink
« Reply #16 on: September 28, 2013, 01:45:22 AM »

OK thanks, will give it a try then.
Logged

Ardalista

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 22
Re: DNS-320L + mydlink
« Reply #17 on: September 28, 2013, 02:11:07 AM »

cool, let us know how you get on.

I'll be back later to see.
Logged

zemops

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 49
Re: DNS-320L + mydlink
« Reply #18 on: September 28, 2013, 04:20:46 AM »

Well I did it but still the same...

I got two HDDs configured as RAID1, maybe there would be some kind of bugd to displays files when RAID1 is used?
Logged

Ardalista

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 22
Re: DNS-320L + mydlink
« Reply #19 on: September 28, 2013, 04:43:25 AM »

Well I've used raid 1 in the past and not had that issue so I don't think that would be the issue.

It seems unusual that you can access it from the android app but not the website though.
Logged

zemops

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 49
Re: DNS-320L + mydlink
« Reply #20 on: September 28, 2013, 05:20:21 AM »

Yes, very unsual to say the least!!
Logged
Pages: 1 [2]