• December 07, 2019, 06:40:07 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: yellow exclamation mark with xml error  (Read 2482 times)

tehc

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
yellow exclamation mark with xml error
« on: July 16, 2013, 02:47:20 AM »

Cannot view XML input using XSL style sheet

Hi

powerline used to connect well and I have plenty of internet bars but now cannot connect and get yellow exclamation mark

The above message is displayed about xml input

Question: powerline issue or other

many thanks
tehc :)
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47964
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: yellow exclamation mark with xml error
« Reply #1 on: July 16, 2013, 07:43:52 AM »

Link>Welcome!
  • What Hardware version is your router? Look at sticker under router.
  • Link>What Firmware version is currently loaded? Found on devices web page under status.
  • What region are you located?

What PC platform are you using? Windows or Mac?
Where are you seeing this XML message at?

Factory reset been performed?
 
3rd Party Security Software Configurations
  • Turn off all anti virus and firewall programs on PC while testing. 3rd party firewalls are not generally needed when using routers as they are effective on blocking malicious inbound traffic.
  • Turn off all devices accept for one wired PC while testing.


What browser are you using?
Try Opera or FF? If IE 8 or 9, set compatibility mode and test again.
Try turning off these features in Chrome:
Top right corner, little bars for options > Settings > Settings (on left) > Show advanced settings.
Uncheck these:
Use a web service to help resolve navigation errors
Use a prediction service to help complete searches and URLs typed in the address bar
Predict network actions to improve page load performance
Enable phishing and malware protection


« Last Edit: July 16, 2013, 02:09:17 PM by FurryNutz »
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

tehc

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: yellow exclamation mark with xml error
« Reply #2 on: July 16, 2013, 01:38:40 PM »

tks very much

I will work through options

tehc
Logged