• September 29, 2020, 02:03:39 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: SNMP  (Read 1743 times)

drjrules

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 6
SNMP
« on: May 12, 2016, 03:16:30 PM »

Do you know if the router has SNMP protocol implemented? I don't see the option nowhere.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49219
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: SNMP
« Reply #1 on: May 12, 2016, 03:28:24 PM »

No idea. You might phone contact them to see...Not a big call for average home users.  :-\
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

drjrules

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 6
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49219
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: SNMP
« Reply #3 on: May 13, 2016, 08:34:12 AM »

Thanks for posting the info. Now we know.  ;)

SNMP might be reserved for D-Links Firewall (DFL) or Business class routers (DSR). If you need SNMP, you might phone contact them and ask them about that products support it.  ;)
« Last Edit: May 13, 2016, 08:37:59 AM by FurryNutz »
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!