• September 22, 2020, 05:26:48 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: DHP-W306AV Blue Led Blinking without WPS ???  (Read 14811 times)

dR0o7

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
DHP-W306AV Blue Led Blinking without WPS ???
« on: April 01, 2013, 09:28:17 AM »

Hi,
On my DHP-W306AV, i've got a blue led (normally for WPS set up) blinking without reason. This cause boring Lag on all connections (wifi / ethernet).

I've got nothing in logs. I've got a module from d-link connected beetween ISP box and DH-W306AVP.

Any suggestions other than disabling WPS set up ?
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49204
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DHP-W306AV Blue Led Blinking without WPS ???
« Reply #1 on: April 01, 2013, 09:57:32 AM »

Check to see if WPS is listed under Advanced/WPS, if it is, there maybe a check mark box that you an select to remove it, Save and Apply and Reboot.

Let us know if this works...
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

dR0o7

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: DHP-W306AV Blue Led Blinking without WPS ???
« Reply #2 on: April 10, 2013, 10:59:07 AM »

Hi, after futur investigation on wireless settings, it seems that it was more probably a CPL networkname probleme beetween DHP-P306AV and DHP-W306AV. Pairing involving also this blue led. In CPL settings i switched public to private network and entered a name for this CPL network, and problems never appeared again yet. Problems usually appeared after power cuts.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49204
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DHP-W306AV Blue Led Blinking without WPS ??? (RESOLVED)
« Reply #3 on: April 10, 2013, 11:09:21 AM »

Glad you found the fix.
Enjoy.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!