• October 22, 2019, 02:29:34 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Video Clip Notification (MP4 instead of AVI)  (Read 5024 times)

gp2012

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 5
Video Clip Notification (MP4 instead of AVI)
« on: February 11, 2012, 07:28:06 AM »

Can the DCS-942L be configured to send the "Video Clip Notification" email video attachments as MP4 as opposed to AVI?  The iPhone can not play AVI files, so I'm forced to use the snapshot feature which misses a lot of the motion.  I have a Linksys WVC80N that allows me to send video email attachments in MP4 format that works great, but I would like to have this ability on my two D-link DCS-942L cameras as well.  If there is no way to send MP4 video email attachments... is this something that could be added as part of a firmware upgrade? 
Logged

gp2012

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 5
Re: Video Clip Notification (MP4 instead of AVI)
« Reply #1 on: February 12, 2012, 08:29:22 AM »

Thanks caseydouug for the work-around on how to play an AVI file on the iPhone.  That worked!
Logged

robalex117

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 7
Re: Video Clip Notification (MP4 instead of AVI)
« Reply #2 on: January 20, 2013, 09:34:44 AM »

what was the solution?
Logged

JavaLawyer

  • BETA Tester
  • Level 15 Member
  • *
  • Posts: 12190
  • D-Link Global Forum Moderator
    • FoundFootageCritic
Re: Video Clip Notification (MP4 instead of AVI)
« Reply #3 on: January 20, 2013, 02:26:53 PM »

It looks like member "caseydouug" is no longer registered on this forum and removed all of his/her posts.  :-\
Logged
Find answers here: D-Link ShareCenter FAQ I D-Link Network Camera FAQ
There's no such thing as too many backups FFC

djgrabow

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Re: Video Clip Notification (MP4 instead of AVI)
« Reply #4 on: January 25, 2013, 03:39:22 PM »

Has there been any solutions to this issue?
Logged