+  D-Link Forums
|-+  D-Link Wireless N150 / N300» DIR-600» DIR-600 as repeater?
Username:
Password:
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: DIR-600 as repeater?  (Read 9248 times)
cable modem
Level 1 Member
*
Posts: 3


« on: October 11, 2012, 09:11:09 AM »

Can I use the WIRELESS 150 ROUTER DIR-600 as repeater or WLAN range extender?

If yes, how must I configure this device.
Logged
FurryNutz
Poweruser
  ▲
▲ ▲
*****
Posts: 26979


D-Link Global Forum Moderator


WWW
« Reply #1 on: October 11, 2012, 09:30:52 AM »

Bridge Mode vs Relay vs Acess Point (AP) / Routers vs Dedicated Acess Points (AP)
Logged

Cable:50mb/3Mb>Motorola SB6180>DGL-5500>HP 24pt Gb Switch. 3x4500s,DGL-5500,DIR-857,835,827,880L,868L,865L,826L,810L,685,657,3x655,645,601,DNS-345,DCS-933L and a Boxee.
Go Here>Router Troubleshooting
cable modem
Level 1 Member
*
Posts: 3


« Reply #2 on: January 29, 2014, 12:35:02 PM »

I finally managed it.

I installed the alternative firmware DD-WRT on my DIR-600.

http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/DIR-600

Now I can use it as access point (AP), bridge and repeater.

DD-WRT is a powerful firmware.
Logged
FurryNutz
Poweruser
  ▲
▲ ▲
*****
Posts: 26979


D-Link Global Forum Moderator


WWW
« Reply #3 on: January 29, 2014, 12:39:21 PM »

You'll need to refer to the WRT site for support and information.

Enjoy.  Wink
Logged

Cable:50mb/3Mb>Motorola SB6180>DGL-5500>HP 24pt Gb Switch. 3x4500s,DGL-5500,DIR-857,835,827,880L,868L,865L,826L,810L,685,657,3x655,645,601,DNS-345,DCS-933L and a Boxee.
Go Here>Router Troubleshooting
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Theme by webtechnica.com.