• March 28, 2020, 02:43:37 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: QoS problem !  (Read 5704 times)

otisskiller

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
QoS problem !
« on: July 23, 2012, 08:25:09 PM »

Hello, i want to activate the QoS to set the priority for some computers but <hen i want to configure the queue the interface box is empty and when i click apply they tell me to specify an egress interface !!

So what to do, do i have to configure or set up an interface ??

Thx in advance !
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48507
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: QoS problem !
« Reply #1 on: July 26, 2012, 08:41:54 AM »

What DLink products are you referring too?

Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

otisskiller

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: QoS problem !
« Reply #2 on: July 29, 2012, 04:59:09 PM »

DSL-2730U :\ please help ^^
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 48507
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: QoS problem !
« Reply #3 on: July 29, 2012, 05:06:23 PM »

I would review the user manual for some information on this. I would also contact your local regional DLink support office for additional help as well.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!