• December 07, 2019, 04:18:59 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 [2]

Author Topic: DNS-345 No drives shows in setup  (Read 12910 times)

iana

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 9
Re: DNS-345 No drives shows in setup
« Reply #15 on: April 04, 2012, 02:25:43 AM »

Again Javalawyer, I really appreciate your assistance. :)

I read the do's and dont's and I realise I am taking a punt with the EU version.

I'll run the installed HDD's for a couple more days to check stability and then add the next two.

Cheers

Logged

JavaLawyer

  • BETA Tester
  • Level 15 Member
  • *
  • Posts: 12190
  • D-Link Global Forum Moderator
    • FoundFootageCritic
Re: DNS-345 No drives shows in setup
« Reply #16 on: April 04, 2012, 04:42:58 AM »

I'm glad things are finally moving in the right direction for you. At the very least, I recommend that you upgrade to the AU or WW firmware when those versions come up to par with the EU version you're currently using.

Keep us posted.  ;)
Logged
Find answers here: D-Link ShareCenter FAQ I D-Link Network Camera FAQ
There's no such thing as too many backups FFC

iana

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 9
Re: DNS-345 No drives shows in setup
« Reply #17 on: April 05, 2012, 06:56:23 PM »

Just an update. Good news!

I've been running the RAID1 setup for several days now with no problems. Today I added the other two drives into the NAS. What I did was:
- turn the unit off
- add one drive
- use the webUI to format the drive (as a standard drive)
- use the storage utility (on the CD) to map the drive
- repeat for next drive.

Both additional drives were recognised fine, formatted fine, mapped fine.

JavaLawyer, once again, thanks!
Logged

JavaLawyer

  • BETA Tester
  • Level 15 Member
  • *
  • Posts: 12190
  • D-Link Global Forum Moderator
    • FoundFootageCritic
Re: DNS-345 No drives shows in setup
« Reply #18 on: April 06, 2012, 04:54:50 AM »

Once again, I'm more than happy to help out.  ;)
Logged
Find answers here: D-Link ShareCenter FAQ I D-Link Network Camera FAQ
There's no such thing as too many backups FFC
Pages: 1 [2]