• December 01, 2020, 08:11:22 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Shouly my DAP-1360 be doing this?  (Read 3002 times)

ajtdot

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Shouly my DAP-1360 be doing this?
« on: October 24, 2011, 07:51:06 PM »

Hello,

Like other people on this forum, I've been having trouble getting my DAP-1360 to work in repeater mode. I have tried setting it up multiple times, I even called d-link tech support, but the problem is I am not sure it is actually working. Let me explain... I have set it up in repeater mode following the instructions, and when looking at my network connections list, my wireless connection has full signal (usually only has 3 bars), but when I connect to the wireless network, the signal goes down from 5 bars back to three, and signal quality back to "fair". I have tried adding my laptop using the MAC address, but it didn't really do anything noticeable.

So I am wondering, is this normal for the DAP 1360 to do this? When using it in repeater mode the signal still shows 3 bars when connected to wireless network, and there really isnt too much of a noticeable speed difference when browsing the internet.

Also, If I am wanting to go on xbox live (I have a wireless adapter), do I have to add the MAC address for that too? Or do I even have to add a MAC address for anything at all? Sorry for the question overload, I am just really confused and want to get my device working like it should.

Thanks! :)
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49375
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Shouly my DAP-1360 be doing this?
« Reply #1 on: October 25, 2011, 01:22:25 PM »

hat wireless modes are you using?
Try single mode G or mixed G and N?
What security mode are you using? WEP, WPA or WPA2? Preferred is WPA-Personal. WPA2/Auto TPIK and AES.

I would check out the DGL-4500 forum for information on XBL and settings for routers. You shouldnt' have to add any MAC addresses for connecting wirelessly unless your using MAC filtering options.
Logged
Cable: 1Gb/50Mb>NetGear CAX80>DIR-882>HP 24pt Gb Switch. COVR-1202/2202/3902,DIR-2660/80,3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L,960L and 8000LH.