Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: Unable to connect to mydlink web site  (Read 11990 times)
neo8820
Level 1 Member
*
Posts: 2


« on: August 01, 2011, 04:18:13 PM »

I'm getting an error during setup that says "You are unable to connect to the mydlink web site, and your camera could not be added to your mydlink account." 

I am able to access the internet just fine and the camera is working otherwise.

What is going on?
Logged
neo8820
Level 1 Member
*
Posts: 2


« Reply #1 on: August 01, 2011, 04:32:01 PM »

Ran a packet sniffer and I see my post making it to dlink and their response is

"DFP not match"
Logged
Kakashi::.
Administrator
Level 3 Member
*
Posts: 106



« Reply #2 on: August 01, 2011, 05:23:56 PM »


What is the camera model?   *h/w version and firmware version (if possible)

what installation disk version are you using?

Logged
JavaLawyer
Poweruser
Level 15 Member
*****
Posts: 11211


D-Link Global Forum Moderator


WWW
« Reply #3 on: August 08, 2011, 08:37:15 AM »

I'm getting an error during setup that says "You are unable to connect to the mydlink web site, and your camera could not be added to your mydlink account." 

I am able to access the internet just fine and the camera is working otherwise.

What is going on?

Did you receive this error while the camera was wired or wireless? If you received the error during wireless setup, try using a wired connection instead.
Logged

Find answers here: D-Link ShareCenter FAQ | D-Link Network Camera FAQ
There's no such thing as too many backups
bongas
Level 1 Member
*
Posts: 3


« Reply #4 on: August 08, 2011, 10:47:54 AM »

I'm facing the same problem!

I try to register a 930L camera but only get the "cannot contact mydlink servers".
I'm using setup CD with version 1.00 (EU).
Firmware version 1.03.
Logged
JavaLawyer
Poweruser
Level 15 Member
*****
Posts: 11211


D-Link Global Forum Moderator


WWW
« Reply #5 on: August 08, 2011, 10:55:43 AM »

I'm facing the same problem!

I try to register a 930L camera but only get the "cannot contact mydlink servers".
I'm using setup CD with version 1.00 (EU).
Firmware version 1.03.


Same question. . . did you attempt to configure the camera using wired or wireless?
Logged

Find answers here: D-Link ShareCenter FAQ | D-Link Network Camera FAQ
There's no such thing as too many backups
bongas
Level 1 Member
*
Posts: 3


« Reply #6 on: August 08, 2011, 11:11:32 AM »

I have tried both! Same error message...
Logged
JavaLawyer
Poweruser
Level 15 Member
*****
Posts: 11211


D-Link Global Forum Moderator


WWW
« Reply #7 on: August 08, 2011, 11:17:10 AM »

I experienced the same issue (wired/wireless). D-Link technical support was also unable to reconcile the issue by walking me through the process. They ultimately issued an RMA for my DCS-932L. The replacement works without issue.
Logged

Find answers here: D-Link ShareCenter FAQ | D-Link Network Camera FAQ
There's no such thing as too many backups
JavaLawyer
Poweruser
Level 15 Member
*****
Posts: 11211


D-Link Global Forum Moderator


WWW
« Reply #8 on: August 08, 2011, 11:18:21 AM »

If you feel you've exhausted all options, you can try updating the firmware to v1.01_build3.
Logged

Find answers here: D-Link ShareCenter FAQ | D-Link Network Camera FAQ
There's no such thing as too many backups
irishmn
Level 1 Member
*
Posts: 1


« Reply #9 on: August 10, 2011, 08:06:01 AM »

I'm getting the same issue. The camera works fine; everybody "sees" everybody else. I just can't connect to the mydlink site and register the camera. I talked with some schmuck from tech support last night for an hour and he didn't have a clue. At the last he said I had a corrupt installation disk and needed to download a new one from the website. Goodbye. Huh? Can anybody help?
Logged
JavaLawyer
Poweruser
Level 15 Member
*****
Posts: 11211


D-Link Global Forum Moderator


WWW
« Reply #10 on: August 10, 2011, 09:15:07 AM »

I'm getting the same issue. The camera works fine; everybody "sees" everybody else. I just can't connect to the mydlink site and register the camera. I talked with some schmuck from tech support last night for an hour and he didn't have a clue. At the last he said I had a corrupt installation disk and needed to download a new one from the website. Goodbye. Huh? Can anybody help?

The biggest gripe I have with DCS-9XX series is the dependency on that wizard to register the device on D-Link. If the DCS-XXX gets dissociated from mydlink , the camera must be configured from scratch through the wizard to re-register with mydlink. No manual process exists.
Logged

Find answers here: D-Link ShareCenter FAQ | D-Link Network Camera FAQ
There's no such thing as too many backups
bongas
Level 1 Member
*
Posts: 3


« Reply #11 on: August 10, 2011, 12:48:16 PM »

I manged to register my camera successfully this afternoon.
I'm pretty sure that it was an server error on the D-Link side...
One url I found that didn't reply yesterday, showed a message about server crash (which also was mentioned in another thread) in the afternoon and was working fine a bit later. Then after that the registration went through...
Logged
JavaLawyer
Poweruser
Level 15 Member
*****
Posts: 11211


D-Link Global Forum Moderator


WWW
« Reply #12 on: August 10, 2011, 01:12:23 PM »

Congratulations. I'm glad things worked out for you. I hope the other users with this issue are also able to complete their registration.
Logged

Find answers here: D-Link ShareCenter FAQ | D-Link Network Camera FAQ
There's no such thing as too many backups
ckaye
Level 1 Member
*
Posts: 10


« Reply #13 on: August 12, 2011, 08:09:29 PM »

I had this issue, too (see here: http://forums.dlink.com/index.php?topic=39084.0)

First camera, could not connect, called support, they issued an RMA.  Second camera, could not connect, sent it back and purchased the Foscam.  Better feature set and no issues with set up--problem solved.
Logged
JavaLawyer
Poweruser
Level 15 Member
*****
Posts: 11211


D-Link Global Forum Moderator


WWW
« Reply #14 on: August 12, 2011, 08:30:56 PM »

I had this issue, too (see here: http://forums.dlink.com/index.php?topic=39084.0)

First camera, could not connect, called support, they issued an RMA.  Second camera, could not connect, sent it back and purchased the Foscam.  Better feature set and no issues with set up--problem solved.

I had the same issue with my RMA. Updating the firmware to the latest version resolved the issue.
Logged

Find answers here: D-Link ShareCenter FAQ | D-Link Network Camera FAQ
There's no such thing as too many backups
Pages: [1] 2
  Print  
 
Jump to:  

Theme by webtechnica.com.