• December 02, 2020, 05:02:31 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: How to remotely reset DCS-930  (Read 13979 times)

three_jeeps

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 44
How to remotely reset DCS-930
« on: May 31, 2011, 07:33:50 AM »

I never needed this feature till now...Is there a way to reset the camera remotely, via the browser interface or a FTP connection?

I can't find a "reset camera" button on the web interface...unless I've overlooked it.

Help/suggestion pls?

TY

-J
Logged

JavaLawyer

  • BETA Tester
  • Level 15 Member
  • *
  • Posts: 12190
  • D-Link Global Forum Moderator
    • FoundFootageCritic
Re: How to remotely reset DCS-930
« Reply #1 on: May 31, 2011, 07:39:49 AM »

I never needed this feature till now...Is there a way to reset the camera remotely, via the browser interface or a FTP connection?

I can't find a "reset camera" button on the web interface...unless I've overlooked it.

Help/suggestion pls?

TY

-J


The DCS-930L web interface has an option labeled "Reboot the Device" under Maintenance -> System
Logged
Find answers here: D-Link ShareCenter FAQ I D-Link Network Camera FAQ
There's no such thing as too many backups FFC

three_jeeps

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 44
Re: How to remotely reset DCS-930
« Reply #2 on: May 31, 2011, 07:42:57 AM »

Right you are! TY.  I missed it when I went through the menus.

J
Logged

JavaLawyer

  • BETA Tester
  • Level 15 Member
  • *
  • Posts: 12190
  • D-Link Global Forum Moderator
    • FoundFootageCritic
Re: How to remotely reset DCS-930
« Reply #3 on: May 31, 2011, 07:52:32 AM »

It's easy to miss. The verbose button label kind of blends in with everything else on the page.
Logged
Find answers here: D-Link ShareCenter FAQ I D-Link Network Camera FAQ
There's no such thing as too many backups FFC

acellier

  • Level 4 Member
  • ****
  • Posts: 417
Re: How to remotely reset DCS-930
« Reply #4 on: December 24, 2015, 03:20:17 PM »

Can someone tell me how to configure html on a web page to send the "setSystemReboot" command to the camera?
I can't get it to work. What I tried was -
<a href='http://IPADDRESS:PORT/setSystemReboot'>Reboot</a>
Other commands do work, such as -
<a href='http://IPADDRESS:PORT/stsdev.htm'>status</a>
<a href='http://IPADDRESS:PORT/iphone.htm'>Image</a>
but the Reboot is a POST while those 2 are a GET ...
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49375
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: How to remotely reset DCS-930
« Reply #5 on: March 22, 2016, 06:50:25 AM »

Logged
Cable: 1Gb/50Mb>NetGear CAX80>DIR-882>HP 24pt Gb Switch. COVR-1202/2202/3902,DIR-2660/80,3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L,960L and 8000LH.