• November 27, 2020, 09:43:13 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: DNS-320 login problem  (Read 6150 times)

visor

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
DNS-320 login problem
« on: March 30, 2011, 12:48:47 AM »

Hi,
has anyone had a problem with login through web interface after firmware update?

i updated mine to version 2.0.

i tried factory default, setting up through installation CD to setup a new password, login in non-ssl or ssl mode.

the odd thing is if i setup a password through wizard it recognise it the next time a ran the wizard again, if that make sense.

i use the reset button at the unit to reset.

any help would be appreciated.

thanks.
Logged

przemek

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 6
Re: DNS-320 login problem
« Reply #1 on: March 31, 2011, 04:43:54 AM »

Sometimes it might be just a web cache problem.
Try different browser or purge web cache.
Logged

visor

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: DNS-320 login problem
« Reply #2 on: March 31, 2011, 04:00:46 PM »

i tried it clearing the browser history and use different browser but to no avail. i also tried CCleaner if i missed anything. BTW, i tried logging from another pc but the same result.

i already submitted a ticket to Dlink but so far they only replied to me once, i think they cant be bothered. i also submitted a ticket to my supplier still awaiting a reply from them.

seriously regretted buying the unit.

BTW,the unit if running at 100mbit instead of 1Gb, my switch is a 1Gb. tried swapping ports but the fault follows.
« Last Edit: March 31, 2011, 04:03:11 PM by visor »
Logged

albert

  • Level 5 Member
  • *****
  • Posts: 510
    • SoHo NAS Forum
Re: DNS-320 login problem
« Reply #3 on: April 01, 2011, 10:11:33 PM »

Which admin password did you use?
Logged
D-Link DNS-320 rev A1 (FW: 2.05) [FFP-0.7]
PCI NAS-01G (FW: Encore ENNHD-1000 4.10)
PCI NAS-01G (FW: OpenNAS 1.9]