• August 22, 2019, 04:57:15 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Port Mirroring doesnt work  (Read 7695 times)

dstern350

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Port Mirroring doesnt work
« on: April 07, 2010, 07:33:50 PM »

I have my Internet router plugged into port 23. I have a linux machine with a sniffer plugged into port 21. I have port 23 configured to mirror TX/RX to port 21. I am not seeing the expected traffic. All ports are on Vlan1 (default).

Any ideas?
Logged

Fatman

  • Poweruser
  • Level 9 Member
  • ****
  • Posts: 1675
Re: Port Mirroring doesnt work
« Reply #1 on: April 08, 2010, 08:57:52 AM »

Which port is the target which port is the source and are you using TX, RX, or both?
Logged
non progredi est regredi

dstern350

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Port Mirroring doesnt work
« Reply #2 on: April 08, 2010, 09:10:05 AM »

Port 23 is the source, port 21 is the dest, and TX and RX and set (both).
Logged

toml

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: Port Mirroring doesnt work
« Reply #3 on: June 03, 2010, 03:01:49 PM »

Wondering if you ever got this resolved.  I am having the same problem.  Port mirroring is set up correctly.  If I go to "Power Saving" and hit the "apply" button, whether or not not power saving has already been enabled, port mirroring works for 21 seconds (21 pings) - then stops.  if I hit the apply button again - mirroring works for another 21 seconds.  Doesn't matter if power saving is on or off.

Mirroring was working fine for about a week after I got the box - then it started to exhibit the above behavior.  Big hassle to send it back.
Logged