• October 16, 2019, 05:10:15 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 2 [3]

Author Topic: 1.05 and BitTorrent?  (Read 30418 times)

ECF

  • Poweruser
  • Level 11 Member
  • *
  • Posts: 2692
Re: 1.05 and BitTorrent?
« Reply #30 on: July 11, 2008, 08:24:23 AM »

Yes. We are currently looking into this issue.
Logged
Never forget that only dead fish swim with the stream

monitor35

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 19
Re: 1.05 and BitTorrent?
« Reply #31 on: August 29, 2008, 07:29:30 AM »

I can confirm that my experience has been *exactly* that of Banshee1971, and I appreciate his step-by-step process. I replicated his events and difficulties exactly on my 323, sadly.
:(

Logged

Banshee1971

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 105
Re: 1.05 and BitTorrent?
« Reply #32 on: September 10, 2008, 04:38:09 PM »

I can confirm that my experience has been *exactly* that of Banshee1971, and I appreciate his step-by-step process. I replicated his events and difficulties exactly on my 323, sadly.
:(



I'm pleased to help !.... I give lot of Step by Step info on these issue... hope to see next release (more bugs fix than new issue introduce) ...
Logged

Banshee1971

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 105
Re: 1.05 and BitTorrent?
« Reply #33 on: September 10, 2008, 04:40:47 PM »

note to all : since i discover that after a while, i can delete the torrent, i wait until i have fiew finish download (and remove finish item), and i can delete the "undelete" file...

Only need to wait fiew torrent before remove the "undeletable" torrent...


Logged

monitor35

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 19
Re: 1.05 and BitTorrent?
« Reply #34 on: January 07, 2009, 06:47:33 AM »

Well, I'm sad to report that firmware 1.06 is still causing me the same difficulties.
I upgraded to 1.06 and saw that the latest Easy Search utility 4.4 has an updated BT binary, so I thought I'd update that too.
Unfortunately, when I did so, I get the same issues as before, with the Volume_1 and Volume_2 confusion, unable to connect to server messages, etc.

Tonight when I get home I'll have to again step through Banshee1971's step by step to regain BT functionality.

Was our DNS323 built backwards or something?
Logged
Pages: 1 2 [3]