• July 19, 2019, 05:44:31 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: 802.11n help  (Read 8058 times)

dudepr

  • Guest
802.11n help
« on: May 01, 2008, 11:10:44 PM »

Hello, firstly I apologize for my English, I hope your understanding.
I have connected DIR-655 with DWA-160. I've followed all the instructions above to achieve 300Mbps and I am not a result. I run at 27.00mbps. I think it's my Vistax64. What more can be done?.
Thanks.
Logged

Fatman

  • Level 9 Member
  • ****
  • Posts: 1675
Re: 802.11n help
« Reply #1 on: May 02, 2008, 08:35:12 AM »

Have you followed the steps in this sticky thread for this board?

http://forums.dlink.com/index.php?topic=1644.0
Logged
non progredi est regredi

dudepr

  • Guest
Re: 802.11n help
« Reply #2 on: May 02, 2008, 08:44:18 AM »

I followed the instructions and everything stays the same. :( ???
Logged

dudepr

  • Guest
Re: 802.11n help
« Reply #3 on: May 02, 2008, 08:56:10 AM »

   
previously was using DWA-140 and I ran well. I decided to switch to DWA-160 and only run at 27MBPS. I follow all instructions of the (300Mbps Connection Requirements! Please Read!) and nothing happened.
Logged

dudepr

  • Guest
Re: 802.11n help
« Reply #4 on: May 04, 2008, 02:45:23 PM »

   
I had no remedy. I returned with my DWA-140. I have no problems. The DWA-160 does not work.
Logged