• March 01, 2021, 06:23:07 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 [2]

Author Topic: Print function not working  (Read 12391 times)

Banshee1971

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 105
Re: Print function not working
« Reply #15 on: February 29, 2008, 07:09:28 AM »


I found 2 way to fix the print Issue.

The easy way : Revert to V1.03

The not funny way : Re-install Vista from scratch, and keeping V1.04. It solve my problems, and speedup a little the connexion. And also, i regain the DNS name i lost before. But, it was for me a 5 hours process (re-install all application and all my config).

Logged

fordem

  • Level 10 Member
  • *****
  • Posts: 2168
Re: Print function not working
« Reply #16 on: February 29, 2008, 11:07:54 AM »

Isn't it obvious that if you can fix the problem by reinstalling Windows, the problem lies with Windows?
Logged
RAID1 is for disk redundancy - NOT data backup - don't confuse the two.

fordem

  • Level 10 Member
  • *****
  • Posts: 2168
Re: Print function not working
« Reply #17 on: March 02, 2008, 09:29:45 AM »

Ok, I did enable it

However, when I go to create the port in printer config, I get the same error:

"The network name cannot be found"

 :'(

Are you doing this with the printer connected to the DNS-323?

I reconfigured my DNS-323 over the weekend, I'm now running a pair of 250GB Seagates in a RAID1 configuration with 1.04 and I discovered that I can get the "The network name cannopt be found" message if the printer is not connected to the DNS-323 when you try to configure the local port.
Logged
RAID1 is for disk redundancy - NOT data backup - don't confuse the two.
Pages: 1 [2]