• November 19, 2019, 05:17:49 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: some devices connect. some don't  (Read 2983 times)

bigbro

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
some devices connect. some don't
« on: March 01, 2010, 04:01:14 PM »

i have a wireless d-link wbr-1310 router and i can't seem to get it working right. currently the pc is hardwired to it and my ps3 and xbox 360 connect to it wirelessly. other devices like my wii or zune or laptop cannot connect. i have reset the router to its default many time, updated firmware and added mac addresses for devices. the laptop can connect to the network but opening up a browser results in nothing, it searches for proxy settings and then after 60 sec says unable to open. any advice or hints are greatly appreciated.

thanks in advance

Logged

ciris

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 29
Re: some devices connect. some don't
« Reply #1 on: March 02, 2010, 05:10:07 AM »

If your WBR-1310 is a Rev A, you could upgrade to different model firmware for better stability and even turn it into a WBR-2310 if you want. Just check the other posts on how to do it.
Logged
WNR3500_v2 w/dd-wrt mini v24 sp2
WNR350N_v1 (on the way)
WNR300N_v1.1 (bricked on the way for some jtag love)
WRT54G-TM w/dd-wrt big v24 sp2
SB5101 x2 w/Haxorware 1.1 rev39 diag

bigbro

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: some devices connect. some don't
« Reply #2 on: March 04, 2010, 02:32:45 PM »

it looks like i have version B1
Logged