• November 28, 2020, 05:53:40 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: [1] 2
  Subject Started by Replies Views Last post
New Drivers - v5.0.5B08 - macOS 10.7-10.12 (Rev E Only) GreenBay42 0 7624 Last post September 20, 2017, 07:11:44 AM
by GreenBay42
New D-Link Web Sites - USA FurryNutz 1 52468 Last post March 07, 2013, 10:32:11 AM
by FurryNutz
DWA-131 macOS Big Sur 11 WIFIUser 0 739 Last post August 18, 2020, 05:13:26 PM
by WIFIUser
DIR - 300 error Marc_C 0 3245 Last post July 23, 2010, 01:02:00 PM
by Marc_C
No connection after standby Rainman 1 3892 Last post February 23, 2011, 06:03:19 PM
by FrankB
Mac Catalina BrasilCalling 5 4024 Last post March 29, 2020, 10:51:09 AM
by FurryNutz
have to manually connect after boot...pain! kleetes 0 4242 Last post August 10, 2011, 08:40:57 AM
by kleetes
Question about d-link utility for dwa-131 brianjones 0 4295 Last post May 26, 2011, 10:41:08 AM
by brianjones
wireless capability turned off frequently and automatically happening hakuna12 3 4412 Last post November 12, 2018, 06:56:46 AM
by FurryNutz
Blue Screen in Vista 32-bit / random connection drops Beeder 1 4507 Last post May 02, 2010, 10:41:21 AM
by Beeder
SPAMMERS!!! FurryNutz 0 4524 Last post June 20, 2011, 01:19:54 PM
by FurryNutz
Unable to get more than 7.15 Mbps, other adapters get 11Mbps, help? lynmusic23 2 4693 Last post August 04, 2010, 06:51:41 PM
by lynmusic23
Adapter fails to connect (Win7&10 / Belgium) Pringab420 9 4761 Last post May 24, 2018, 06:45:02 AM
by GreenBay42
DWA-131 won't install on win2k popper1 0 4825 Last post March 16, 2011, 11:02:49 AM
by popper1
Speed Issue dream4reality 1 5195 Last post August 28, 2010, 10:27:14 AM
by enzor
Blue Light Stops Flashing sakapfet 0 5199 Last post April 17, 2011, 02:01:37 PM
by sakapfet
Can not connect to 100% signal N Router. -[Badger]- 0 5305 Last post December 19, 2010, 12:32:34 PM
by -[Badger]-
Problems with drivers? Windows 7 64 bit Zurog 0 5492 Last post June 15, 2010, 09:19:31 PM
by Zurog
Installing drivers for Win 7 64 bit harvey19a 1 5816 Last post March 12, 2010, 01:39:31 AM
by harvey19a
DWA-131 Speed Issue JohnN 0 6029 Last post December 05, 2010, 07:05:22 AM
by JohnN
Pages: [1] 2

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll