• January 20, 2021, 06:55:13 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: [1] 2 3
  Subject Started by Replies Views Last post
300Mbps Connection Requirements! Please Read! Lycan 0 15403 Last post November 07, 2007, 09:38:50 AM
by Lycan
New D-Link Web Sites - USA FurryNutz 1 47736 Last post March 07, 2013, 10:30:47 AM
by FurryNutz
United States Support and FAQ's Here! arod 0 8539 Last post January 19, 2009, 01:15:50 PM
by arod
Welcome! Lycan 0 7512 Last post October 16, 2007, 09:30:06 AM
by Lycan
10 Digit Hex Key Bravecone 0 3499 Last post February 23, 2011, 11:22:30 AM
by Bravecone
According to RaUI link speed 104-117 for recieve and send but throughput only 43 SoWErA 1 3779 Last post August 13, 2009, 07:10:39 AM
by sapox
Adhoc mode between DWA556 and DWA140 only at 54Mbps clyde 2 7930 Last post December 20, 2008, 02:06:38 PM
by PeterJvM
Automatically connect in Windows Vista rewallac 0 3321 Last post August 26, 2009, 05:18:03 PM
by rewallac
BSOD with DWA-140 and Windows XP SP3 LocutusX 0 5897 Last post February 08, 2009, 07:02:16 PM
by LocutusX
Can't install software on Vista 64 Bit kannibal25 4 7125 Last post March 07, 2010, 09:12:43 PM
by kannibal25
Confusing Differences Among Ralink Drivers Bulldog 2 5070 Last post February 02, 2010, 12:46:38 PM
by Bulldog
Connection drops rAdikal 1 6061 Last post August 09, 2009, 07:14:30 PM
by SoWErA
D-Link wireless N adapters that will work on 5GHz band???? novicetechguy 0 3467 Last post February 07, 2010, 12:32:45 PM
by novicetechguy
Driver DWA-140 for H/W:A3 burnerth 3 16759 Last post August 13, 2013, 07:17:05 AM
by FurryNutz
DWA 140 Lag Spikes bobbydazla 9 10086 Last post July 15, 2014, 12:26:17 PM
by FurryNutz
DWA-140 always disabled in Windows 7 adds21 4 8503 Last post August 07, 2010, 09:26:35 PM
by rcoloma
DWA-140 B2 chipset perazim 1 8256 Last post September 22, 2010, 11:07:00 AM
by rcoloma
DWA-140 Disconnected nothappy 5 12126 Last post September 09, 2014, 08:19:23 PM
by FurryNutz
DWA-140 drops connection Bashy 7 14803 Last post January 05, 2010, 05:21:35 PM
by ozzed3
DWA-140 on my Mac HELP PLEASE! merton 3 7004 Last post October 07, 2010, 12:10:21 PM
by rcoloma
Pages: [1] 2 3

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll