• January 20, 2021, 06:57:07 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: [1] 2 3
  Subject Started by Replies Views Last post
Welcome! Lycan 0 7512 Last post October 16, 2007, 09:30:06 AM
by Lycan
300Mbps Connection Requirements! Please Read! Lycan 0 15403 Last post November 07, 2007, 09:38:50 AM
by Lycan
United States Support and FAQ's Here! arod 0 8539 Last post January 19, 2009, 01:15:50 PM
by arod
New D-Link Web Sites - USA FurryNutz 1 47736 Last post March 07, 2013, 10:30:47 AM
by FurryNutz
The Best dudepr 0 3880 Last post May 05, 2008, 08:39:12 PM
by dudepr
Latest Driver! wiak 1 5901 Last post October 09, 2008, 08:38:48 PM
by Jordan
Adhoc mode between DWA556 and DWA140 only at 54Mbps clyde 2 7930 Last post December 20, 2008, 02:06:38 PM
by PeterJvM
Poor Signal Jordan 10 13494 Last post January 17, 2009, 01:33:59 PM
by cachirro
BSOD with DWA-140 and Windows XP SP3 LocutusX 0 5897 Last post February 08, 2009, 07:02:16 PM
by LocutusX
New DWA-140 drivers on Ralink's site LocutusX 0 7134 Last post May 02, 2009, 04:50:07 PM
by LocutusX
WZCSLDR2.EXE CPU > 50% Ltrip 2 7363 Last post June 07, 2009, 10:21:36 AM
by Ltrip
DWA-140 randomly drops signal martajumps 3 9371 Last post August 02, 2009, 06:26:24 AM
by justkris
Connection drops rAdikal 1 6061 Last post August 09, 2009, 07:14:30 PM
by SoWErA
According to RaUI link speed 104-117 for recieve and send but throughput only 43 SoWErA 1 3779 Last post August 13, 2009, 07:10:39 AM
by sapox
Win XP 64-bit drivers? sapox 1 4000 Last post August 14, 2009, 01:40:20 AM
by sapox
Automatically connect in Windows Vista rewallac 0 3321 Last post August 26, 2009, 05:18:03 PM
by rewallac
DWA-140 with latest Ralink drivers on Vista 64 Techgee 0 9336 Last post September 22, 2009, 08:56:24 AM
by Techgee
frequent disconnect-reconnect justkris 1 6707 Last post October 03, 2009, 07:29:51 AM
by Arsalaan
New Win7 driver doesn't work. techniq 5 7583 Last post December 12, 2009, 05:20:10 AM
by ko
DWA-140 rev. B2 ursusbruno 2 10157 Last post December 27, 2009, 08:59:14 AM
by lizzi555
Pages: [1] 2 3

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll