• June 20, 2019, 03:55:35 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Welcome!  (Read 2018 times)

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47474
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Welcome!
« on: February 26, 2017, 12:45:12 PM »

Please Read Before Posting...Thank You!!

  • This forum is for the DCS-6517.  Posts for other products will be removed.
  • A professional demeanor is MANDATORY at all times. Inappropriate language or conduct will be dealt with by either removing the post and/or deletion of the offending user account. Flaming, Trolling, and product slander will not be tolerated.
  • This forum is designed to allow the public and the Technical Services department of D-Link to openly share ideas and quick fix tips. Please keep posts concise and on topic.
  • Regarding the numerous threads revolving around “hack your……,” or “turn your…into a,” type of posts, let it be known that you will, in fact, void your D-Link Warranty by applying code not issued by D-Link through our support staff or support site.

Thank you for joining the D-Link Forum.   
Happy Posting.
« Last Edit: February 27, 2017, 12:49:59 PM by GreenBay42 »
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting