D-Link VPN Router > DSR-250N

Ipsec between a DSR-1000AC and DSR-250N, Lost connection

(1/1)

leknoppix:
Hello All,

I'm in front of problem with interconnection between a DSR-1000ac and a DSR-250n.
I have created a policies rule in this 2 housing. I can connect these but, the link breaks from time to time preventing exchanges with the main annex.
I use the firmware 3.07_WW and I use ethernet protocol

I post my config to try to understand the problem:

--- Code: ---IpsecIKEPolicy = {}
IpsecIKEPolicy[1] = { }
IpsecIKEPolicy[1]["IKEPolicyName"] = "School"
IpsecIKEPolicy[1]["xmlId"] = "0"
IpsecIKEPolicy[1]["Direction"] = "2"
IpsecIKEPolicy[1]["ExchangeMode"] = "0"
IpsecIKEPolicy[1]["IKEVersion"] = "2"
IpsecIKEPolicy[1]["ModeConfigStatus"] = "0"
IpsecIKEPolicy[1]["ModeConfigRecordName"] = "modeConfig"
IpsecIKEPolicy[1]["LocalIdentifierType"] = "0"
IpsecIKEPolicy[1]["LocalIdentifier"] = ""
IpsecIKEPolicy[1]["RemoteIdentifierType"] = "0"
IpsecIKEPolicy[1]["RemoteIdentifier"] = "school.dlinkddns.com"
IpsecIKEPolicy[1]["EncryptionAlgorithm"] = "31"
IpsecIKEPolicy[1]["KeyLength"] = "0"
IpsecIKEPolicy[1]["AuthAlgorithm"] = "3"
IpsecIKEPolicy[1]["AuthType"] = "0"
IpsecIKEPolicy[1]["Presharedkey"] = "****************************"
IpsecIKEPolicy[1]["DHGroup"] = "2"
IpsecIKEPolicy[1]["SALifeTime"] = "2678400"
IpsecIKEPolicy[1]["DPD"] = "1"
IpsecIKEPolicy[1]["DPDDetectionPeriod"] = "10"
IpsecIKEPolicy[1]["DPDFailureCount"] = "3"
IpsecIKEPolicy[1]["XAUTHType"] = "0"
IpsecIKEPolicy[1]["NatTraversal"] = "1"
IpsecIKEPolicy[1]["NatKeepAliveTime"] = "20"
IpsecIKEPolicy[1]["AddressFamily"] = "2"
IpsecVPNPolicy = {}
IpsecVPNPolicy[1] = { }
IpsecVPNPolicy[1]["IpsecProtocol"] = "1"
IpsecVPNPolicy[1]["TunnelOrTransport"] = "1"
IpsecVPNPolicy[1]["EnableDhcpOverIPSec"] = "0"
IpsecVPNPolicy[1]["VPNPolicyName"] = "School"
IpsecVPNPolicy[1]["PolicyType"] = "1"
IpsecVPNPolicy[1]["LocalGateway"] = "0"
IpsecVPNPolicy[1]["RemoteEndPointType"] = "1"
IpsecVPNPolicy[1]["RemoteEndPoint"] = "school.dlinkddns.com"
IpsecVPNPolicy[1]["Netbios"] = "1"
IpsecVPNPolicy[1]["Rollover"] = "1"
IpsecVPNPolicy[1]["EnableKeepAlive"] = "0"
IpsecVPNPolicy[1]["KeepAlivePeriod"] = "10"
IpsecVPNPolicy[1]["KeepAliveFailureCount"] = "3"
IpsecVPNPolicy[1]["EncryptionAlgorithm"] = "62"
IpsecVPNPolicy[1]["KeyLength"] = "0"
IpsecVPNPolicy[1]["AuthAlgorithm"] = "6"
IpsecVPNPolicy[1]["LocalNetworkType"] = "3"
IpsecVPNPolicy[1]["LocalStartAddress"] = "192.168.1.0"
IpsecVPNPolicy[1]["LocalSubnetMask"] = "255.255.255.0"
IpsecVPNPolicy[1]["RemoteNetworkType"] = "3"
IpsecVPNPolicy[1]["RemoteStartAddress"] = "192.168.80.0"
IpsecVPNPolicy[1]["RemoteSubnetMask"] = "255.255.255.0"
IpsecVPNPolicy[1]["SPIIn"] = "0x"
IpsecVPNPolicy[1]["SPIOut"] = "0x"
IpsecVPNPolicy[1]["AutoPolicyType"] = "0"
IpsecVPNPolicy[1]["SALifeTime"] = "2678400"
IpsecVPNPolicy[1]["SALifeTimeType"] = "0"
IpsecVPNPolicy[1]["PFSKeyGroup"] = "0"
IpsecVPNPolicy[1]["IKEPolicyName"] = "school"
IpsecVPNPolicy[1]["Status"] = "1"
IpsecVPNPolicy[1]["RVGStatus"] = "0"
IpsecVPNPolicy[1]["BackupPolicyName"] = ""
IpsecVPNPolicy[1]["FailbackTime"] = "30"
IpsecVPNPolicy[1]["modeConfigStatus"] = "0"
IpsecVPNPolicy[1]["ModeConfigRecordName"] = "modeConfig"
IpsecVPNPolicy[1]["AddressFamily"] = "2"
IpsecVPNPolicy[1]["AutoInitiate"] = "0"
IpsecVPNPolicy[1]["L2tpIpsecPolicy"] = "0"

--- End code ---

Thanks in advance

FurryNutz:
I recommend that you phone contact your regional D-Link support office and ask for help and information regarding this. We find that phone contact has better immediate results over using email.
Let us know how it goes please.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version