• June 18, 2019, 10:18:40 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: How to select WPA2 only?  (Read 1233 times)

Maxl

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
How to select WPA2 only?
« on: December 03, 2016, 05:06:20 PM »

I am trying to select WPA2 security for this router, but the setting is only for "WPA/WPA2". The problem with it is that the router is a part of a roaming network and it has to have the security setting that's the same as other access points (WPA2). If I cannot select WPA2 only, devices would not roam to it, so it will be effectively useless :-(. I cannot fid a way to do so via the GUI. Any way to do it?
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47460
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: How to select WPA2 only?
« Reply #1 on: December 04, 2016, 05:11:41 PM »

Link>Welcome!

  • Link>What Firmware version is currently loaded? Found on the routers web page under status.
  • What region are you located?

Unfortunately, this model router only supports the mixed mode of WPA/WPA2 Personal section only. This maybe due to the Smart Connect feature of the router to help ensure backwards compatibility with older devices (WPA) and the ability of Smart Connect to help them get connected.
« Last Edit: December 04, 2016, 05:14:50 PM by FurryNutz »
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

Maxl

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: How to select WPA2 only?
« Reply #2 on: December 05, 2016, 12:46:45 PM »

Thanks. That's not good news, but thanks anyway.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47460
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: How to select WPA2 only?
« Reply #3 on: December 05, 2016, 12:55:05 PM »

Good Luck.  :)
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting