• October 20, 2019, 08:55:29 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: [Bug] Play back no working fine at every month/31 (Windows 10 IE 11)  (Read 1331 times)

ccking

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 8



Today play back cant not see anything (5/31)
Yesterday is no problem...
It's recording...
Because I connected hdd to pc...
Have today's video file inside...
Already try reset...

I am try set the date to every month/30...
Working perfect...
Can see video in play back...

When I try set the date to every month/31...
Got this bug...

No one got same bug?

Test version:
Firmware v2.02 (Form mydlink site)
Firmware v2.03 (Form D-Link TW site)

Sorry for my bad english!
« Last Edit: May 31, 2016, 08:34:09 AM by ccking »
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47844
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: [Bug] Play back no working fine at every month/31
« Reply #1 on: May 31, 2016, 07:12:56 AM »

Link>Welcome!

  • What region are you located?

What model cameras are connected?

Does setting 5/30 to 5/31 do the same thing?
What browser are you using? Does other browsers like FF exhibit the same thing?
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

ccking

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 8
Re: [Bug] Play back no working fine at every month/31
« Reply #2 on: May 31, 2016, 08:33:28 AM »

Region is Malaysia
Camera is DCS-5222LB2
Browser is Windows 10 IE 11 (Firefox no problem)

Already try 5/30 and 5/31...
Only 5/31 have problem...
And I try 3/31 and 7/31 got same problem...
And I try click blue 31 on left side...
The record show up...

I think is IE 11 not compatible...

Sorry for my bad english!
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47844
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting

Ok, thank you for confirming IE and FF and glad FF is working.

I'll pass this along to D-Link for review. I suggest you phone contact your regional D-Link support office as well to inform them of your findings.

Thank you.
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting