• June 16, 2019, 09:44:33 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: [1] 2

Author Topic: mydlink.com stuck on loading screen  (Read 14576 times)

fiveseven15

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 5
mydlink.com stuck on loading screen
« on: December 13, 2015, 09:49:32 PM »

it is stuck at the loading sequence that shows all the devices going into the cloud, after login

tried with both mac & PC, chrome & firefox on both computers, as well as safari and internet explorer.  not sure what is happening, but i cannot get into mydlink.com, i'm guessing that is where i need to be to get the DNR-202L to show in the mydlink app?  it disappeared after the firmware install, and i've gone so far as to delete and reinstall the app, still no luck getting it to show the DNR. in iOS.  any help? kinda disappointed this whole setup causes so many problems.  do they not test and QA these things before releasing them?
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47447
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: mydlink.com stuck on loading screen
« Reply #1 on: December 14, 2015, 07:56:51 AM »

Are you seeing the mdl services plug in screen at all?

Testing is performed before releasing. It's not always a D-Link issue. I can connect to the MDL services and see my devices from work. I can connect with my iPhone 6P iOS 8.4 to my DCS-933L camera too.
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

Lapurée

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: mydlink.com stuck on loading screen
« Reply #2 on: December 22, 2015, 02:26:48 AM »

Hi,
Same problem here, it works fine on my phone (Android) but the live view stuck on "loading" on both my home (Windows 10) and my work (Windows 7) computer, whichever browser I use : Chrome/Firefox/IE (on Edge it says "browser not supported" - time to update guys).
I've of course installed the plugin: mydlink services plugin 1.0.2.6

[EDIT] : I've read the "mydlink and Browser FAQ" but there's no way I'm going to change around half the Chrome settings just because MyDlink sucks... sorry.
It's your job to make something that works, not Chrome or IE to adapt to your stuff.
« Last Edit: December 22, 2015, 02:36:35 AM by Lapurée »
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47447
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: mydlink.com stuck on loading screen
« Reply #3 on: December 22, 2015, 10:52:36 AM »

MDL services is working for me with IE11 in Windows 7x64. I see there was a new plug in, v1.0.2.7 that was needing installed. After installation, I closed IE11 and relaunched it and signed in and was able to connect to my DCS-933L camera.

Hi,
Same problem here, it works fine on my phone (Android) but the live view stuck on "loading" on both my home (Windows 10) and my work (Windows 7) computer, whichever browser I use : Chrome/Firefox/IE (on Edge it says "browser not supported" - time to update guys).
I've of course installed the plugin: mydlink services plugin 1.0.2.6

[EDIT] : I've read the "mydlink and Browser FAQ" but there's no way I'm going to change around half the Chrome settings just because MyDlink sucks... sorry.
It's your job to make something that works, not Chrome or IE to adapt to your stuff.
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

Kakashi::.

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 270
Re: mydlink.com stuck on loading screen
« Reply #4 on: December 22, 2015, 07:26:27 PM »

is this still a problem for anyone else?

I have tried all of my browsers on Windows 10.

Chrome:  47.0.2526.106 m
Firefox:  43.0.2
IE: 11.20.10586.0

Every single one of them worked just as expected.  I like to gather more information on who's not working and find out why if you let us. Thanks!
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47447
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: mydlink.com stuck on loading screen
« Reply #5 on: January 11, 2016, 07:44:49 AM »

Any status on this?  ???

Hi,
Same problem here, it works fine on my phone (Android) but the live view stuck on "loading" on both my home (Windows 10) and my work (Windows 7) computer, whichever browser I use : Chrome/Firefox/IE (on Edge it says "browser not supported" - time to update guys).
I've of course installed the plugin: mydlink services plugin 1.0.2.6

[EDIT] : I've read the "mydlink and Browser FAQ" but there's no way I'm going to change around half the Chrome settings just because MyDlink sucks... sorry.
It's your job to make something that works, not Chrome or IE to adapt to your stuff.
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

Lapurée

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: mydlink.com stuck on loading screen
« Reply #6 on: January 14, 2016, 07:29:57 AM »

Hi,
It did work for a while on my home PC, on Chrome & Firefox but not anymore on Chrome (ABP & Disconnect whitelisted), just on Firefox now.
Never worked from the office, I had my network specialist looking at it, he says it's not firewall related.
Does someone have a list of addons/Javawhatever that are required?
I obviously got the Dlink addon (v1.0.2.6 on Chrome, 1.0.2.7 on Firefox).
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47447
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: mydlink.com stuck on loading screen
« Reply #7 on: January 14, 2016, 07:44:01 AM »

I think the only item needed now is the plug-in:
https://www.mydlink.com/faq#id-menu_SD19/ans-216
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

smashwings

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 4
Re: mydlink.com stuck on loading screen
« Reply #8 on: January 25, 2016, 02:25:03 PM »

I'm stuck here , since I bought it I cannot connect to mydlink in chrome, it works in explorer, all other things works correct (direct lan IP connection, ftp, etc) in a DNS-320L

« Last Edit: January 25, 2016, 02:30:03 PM by smashwings »
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47447
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: mydlink.com stuck on loading screen
« Reply #9 on: January 25, 2016, 05:05:46 PM »

Link>Welcome!

  • What Hardware version is your DNS? Look at the sticker behind or under the device.
  • Link>What Firmware version is currently loaded? Found on the DNSs web page under status.
  • What region are you located?


What Mfr and model is the main host router?
Did you install the plug in in Chrome?

I'm stuck here , since I bought it I cannot connect to mydlink in chrome, it works in explorer, all other things works correct (direct lan IP connection, ftp, etc) in a DNS-320L


« Last Edit: January 25, 2016, 05:09:13 PM by FurryNutz »
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

smashwings

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 4
Re: mydlink.com stuck on loading screen
« Reply #10 on: January 26, 2016, 10:27:25 AM »

Hello,

H/W Ver: A3
F/W 1.06.B03
Region Spain
Router is a Technicolor TG784n v3

The plugin chrome is installed, is after plugin is loaded that load screen  "keeps connecting to your device"
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47447
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: mydlink.com stuck on loading screen
« Reply #11 on: January 26, 2016, 10:42:22 AM »

I know chrome as removed features like NAPAPI support from there browsers which Java needs support for in use of there plugin. http://www.ghacks.net/2015/04/15/chrome-42-blocks-java-silverlight-other-plugins-by-default-now/
http://support.dlink.com/FAQView.aspx?f=IlkzRfo0ym7ofWgtMitzCA%3d%3d

I would use IE or FF with the mydlink services for now.
« Last Edit: January 26, 2016, 10:50:51 AM by FurryNutz »
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

smashwings

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 4
Re: mydlink.com stuck on loading screen
« Reply #12 on: January 26, 2016, 11:09:17 AM »

In Chrome Flags does not appear the NPAPI to enable it, so it seems will have to use explorer or firefox by now
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47447
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: mydlink.com stuck on loading screen
« Reply #13 on: January 26, 2016, 11:54:31 AM »

Probably was removed by Google then.

Use IE or FF.
Enjoy.
Logged
Cable:200mb/10Mb>NetGear C7800>DIR-882>DGS-1100>HP 24pt Gb Switch. COVR-3902/2202/1203,DIR-2680,890L,882,880L,868L,DNR-202L,DNS-345x2,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting

Lapurée

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: mydlink.com stuck on loading screen
« Reply #14 on: January 30, 2016, 03:17:42 AM »

don't take this the wrong way but shouldn't it be Dlink's problem more than Chrome's? I mean, Chrome's market share is what, over 50%? And you would like us to use something else just because Dlink can't make something that works on it?
Personnaly, the next one I'll buy will not be a Dlink because of that (and that the camera config is just useless, I mean I can't have it record on activity only during a time frame, how lame is that? iSpy does that for free so much better with a webcam).
Logged
Pages: [1] 2