• April 24, 2019, 03:23:37 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: WDTV Live Hub D-Link N600 (DWA-160) No wireless internet connection wifi  (Read 3294 times)

philipjacobs

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1

I just bought a D-Link N600 DWA-160 Wireless network adapter.  I plugged it into the front of my WDTV Live Hub. it gets recognized and the setup completes.
But when I check the connection, Internet connection stays red, everything else is green.
I setup the WDTV on the router with a reserved IP and the same MAC address on the back of the usb adapter.

Here's my setup:
Windows 7
WDTV Live Hub firmware version - 3.12.13
Xfinity Cisco modem/router - DPC3939
D-Link N600 DWA-160 V:A2 F/W 1.60

I don't know what else to do or try. The WDTV does work when directly plugged into the router (wired). But I moved and now the TV is downstairs and the router is up.

Thanks in advance!
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 47232
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology

I don't think the Hub can use the DWA adapter as drivers are needed to use the adapter and these adapters are meant for PCs and Laptops.

If the hub has a LAN port, you can connect a DAP or DIR series model that supports wireless bridging, then connect the Hub to the bridge using the LAN cable...
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!