• August 23, 2019, 05:04:17 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: No other computers shown when browsing network  (Read 4962 times)

themack

  • Guest
No other computers shown when browsing network
« on: May 14, 2008, 09:09:50 PM »

I recently swapped out a netgear with a DGL-4100 to handle the wired machines on my network. Everything has been working great except that none of the other machines show up when browsing the network on either the PC's, Macs or NAS. I can connect to the machines directly and I know they are all on the same workgroup and subnet. I was able to browse the network with the netgear just fine before swapping it out. I am using firmware 1.7, however I did try 1.8 just to check.

I figure there is just some setting I am overlooking, any suggestions?

 
Logged

Mlachake

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 203
Re: No other computers shown when browsing network
« Reply #1 on: May 15, 2008, 05:56:57 PM »

Please try to recreate your network again while connected to the DGL-4100. That should solve the problem.
Logged

themack

  • Guest
Re: No other computers shown when browsing network
« Reply #2 on: May 15, 2008, 07:03:24 PM »

That worked! Thanks so much for the fast reply!
Logged

Mlachake

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 203
Re: No other computers shown when browsing network
« Reply #3 on: May 16, 2008, 09:35:20 AM »

You are most welcome.
Logged