• June 19, 2019, 06:55:11 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: [1] 2
  Subject Started by Replies Views Last post
Welcome! Lycan 0 4864 Last post August 30, 2007, 04:53:33 PM
by Lycan
United States Support and FAQ's Here! arod 0 6562 Last post January 19, 2009, 01:16:58 PM
by arod
New D-Link Web Sites - USA FurryNutz 1 46308 Last post March 07, 2013, 10:31:03 AM
by FurryNutz
DWA-142 - EOL FurryNutz 0 20273 Last post November 28, 2012, 12:30:12 PM
by FurryNutz
300Mbps Connection Requirements! Please Read! Lycan 0 5191 Last post November 07, 2007, 09:38:33 AM
by Lycan
x64 drivers coming? Thorgils 2 65553 Last post May 23, 2011, 12:35:30 PM
by RaZor87
Wireless Network Connection deleted when connection to wireless router is lost vernsplaza 0 7486 Last post February 18, 2009, 12:36:50 PM
by vernsplaza
Wireless Connection Manager not working and connection drops bhav27 1 11564 Last post August 26, 2009, 02:59:13 PM
by kevinla
Windows 7 Drivers? TheNewZackMorris 0 7772 Last post July 17, 2009, 04:58:57 AM
by TheNewZackMorris
Waking from Sleep Problems rsonnenberg 4 6674 Last post December 25, 2008, 07:54:31 PM
by nsipod
Vista x64 Drivers Coming? Mayhemm 14 24807 Last post February 09, 2009, 09:07:54 AM
by arod
Vista drivers without Wireless Connection Manager? Mayhemm 2 7143 Last post March 25, 2008, 03:45:24 PM
by Lycan
Unable to connect to Internet alanrichey 4 13566 Last post February 08, 2010, 12:49:58 AM
by alanrichey
Skipping Video ferdinand 1 3916 Last post November 05, 2008, 03:16:59 PM
by RussellM
Random frequent disconnects with DWA-142 and DIR-625 A1 czachari 7 11225 Last post January 06, 2009, 02:31:54 PM
by arod
Packets are dropped after a few minutes mr_nyx 13 9217 Last post January 14, 2008, 12:40:23 PM
by Rad Spencer
No Windows 2000 connection at startup hswaters 5 6140 Last post October 18, 2008, 06:08:48 PM
by kevinla
No connection at Windows startup kevinla 8 11840 Last post June 18, 2008, 08:45:26 AM
by kevinla
No automatic reconnection after comng back from stand by kevinla 2 4326 Last post January 23, 2008, 10:26:04 PM
by kevinla
New driver version 1.30 fixed the automatic connect from sleep problem for me kevinla 4 8186 Last post December 26, 2008, 08:57:17 PM
by kevinla
Pages: [1] 2

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll