• May 26, 2019, 01:06:50 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: [1] 2
  Subject Started by Replies Views Last post
United States Support and FAQ's Here! arod 0 6487 Last post January 19, 2009, 01:16:58 PM
by arod
DWA-142 - EOL FurryNutz 0 20198 Last post November 28, 2012, 12:30:12 PM
by FurryNutz
New D-Link Web Sites - USA FurryNutz 1 46149 Last post March 07, 2013, 10:31:03 AM
by FurryNutz
300Mbps Connection Requirements! Please Read! Lycan 0 5106 Last post November 07, 2007, 09:38:33 AM
by Lycan
Welcome! Lycan 0 4792 Last post August 30, 2007, 04:53:33 PM
by Lycan
Unable to connect to Internet alanrichey 4 13468 Last post February 08, 2010, 12:49:58 AM
by alanrichey
Dropping Connection andy 8 12999 Last post June 01, 2009, 06:27:50 AM
by andy
Wireless Connection Manager not working and connection drops bhav27 1 11475 Last post August 26, 2009, 02:59:13 PM
by kevinla
fail to install wireless driver bruce 1 4305 Last post April 01, 2008, 12:39:21 PM
by Lycan
Blue screen on high network load CadErik 4 8848 Last post July 01, 2009, 05:11:02 PM
by philip
Documentation on RegionCode (SKU1-12) Selection in Driver 1.30 chaicka 0 3046 Last post October 12, 2008, 09:15:17 AM
by chaicka
Lost of visibility of Channel 12 & 13 in Driver v1.30 chaicka 1 3960 Last post October 17, 2008, 09:02:08 PM
by hswaters
Random frequent disconnects with DWA-142 and DIR-625 A1 czachari 7 11135 Last post January 06, 2009, 02:31:54 PM
by arod
Intermittent loss of Internet connectvity eboe 8 8765 Last post December 17, 2008, 02:51:32 PM
by arod
Skipping Video ferdinand 1 3889 Last post November 05, 2008, 03:16:59 PM
by RussellM
DWA-142 Deauthentication Received connection dropped gbtex 2 4381 Last post February 23, 2008, 09:15:37 AM
by Phantasman
No Windows 2000 connection at startup hswaters 5 6112 Last post October 18, 2008, 06:08:48 PM
by kevinla
failed to install kathykearny 2 6397 Last post July 01, 2010, 10:17:35 AM
by marmoduke
Can't watch video on the internet kevinla 1 4671 Last post December 17, 2008, 02:56:07 PM
by arod
New driver version 1.30 fixed the automatic connect from sleep problem for me kevinla 4 8103 Last post December 26, 2008, 08:57:17 PM
by kevinla
Pages: [1] 2

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll