D-Link Forums

D-Link Network Video Recorders => DNR-202L => Topic started by: RYAT3 on November 29, 2016, 04:27:13 PM

Title: Had the hardest time registering this past weekend the 202L
Post by: RYAT3 on November 29, 2016, 04:27:13 PM

1st install was to a known mydlink subscriber.  I couldn't get past the the setup and adding the DNR to the account. It gave some crazy error.  I was dealing with substandard internet (3MB down/1MB up), so I chalked it up to that.

2nd install was to a new account.  I was able to get mydlink up and running with my email, and had clicked on the link to authenticate my account in the dlink email. Great!  But - the setup wizard for the DNR202L said I had to be authenticated.  I tried around 10 times and the next morning with no luck.

Also a 3rd random issue - I couldn't add 1 camera to mydlink.  It showed up as a light blue unclickable camera in the Android app under local. (well, I could view it).  But I could not add it. I wasn't sure if it was the one I had in my account - so I removed it.  Still no luck.  (If it was 2330L lock out issues - it should have resolved at some point).   The thing is the mydlink add camera doesn't tell you which camera you are adding (serial #s) so you have no idea what password to use when adding multiple cameras.  So it's random guessing until it works. Well, I'm getting off target at the moment.
Title: Re: Had the hardest time registering this past weekend the 202L
Post by: FurryNutz on November 30, 2016, 06:37:30 AM
This seems to be a MDL service issue...