D-Link Forums

D-Link Connected Home (mydlink Home devices) => DCH-S160 => Topic started by: jbarryb on June 30, 2017, 05:01:16 PM

Title: Not receiving notifications
Post by: jbarryb on June 30, 2017, 05:01:16 PM
I recently set-up a DCH-S160 water sensor and upon testing is was working fine, sending both emails and notifications to my I-Phone.  One week later, upon testing the alarm sounds and it sends the email to my email account but notifications have stopped working.  I checked all settings on my I-phone and they are the same as originally set.  Any suggestions would be appreciated.
Title: Re: Not receiving notifications
Post by: sld on July 01, 2017, 08:11:40 AM
I have multiple DCH-S150 motion sensors, these have stopped sending notifications since a couple of days as well. I have the feeling this is a server side issue, nothing to do with something on our side (phone, home app, etc...).
Title: Re: Not receiving notifications
Post by: jbarryb on July 01, 2017, 10:23:46 AM
Makes sense considering I'm getting emails. Does not instill confidence.
Title: Re: Not receiving notifications
Post by: FurryNutz on July 01, 2017, 11:06:42 AM
I recommend that you phone contact your regional D-Link support office and ask for help and information regarding this. We find that phone contact has better immediate results over using email.
Let us know how it goes please.
Title: Re: Not receiving notifications
Post by: jbarryb on July 01, 2017, 04:46:48 PM
Thanks.  I'll report back if they give me anything of use.
Title: Re: Not receiving notifications
Post by: FurryNutz on July 01, 2017, 05:50:26 PM
 ;)