D-Link Forums

The Graveyard - Products No Longer Supported => Routers => DIR-890L => Topic started by: Abbood on March 07, 2015, 08:39:37 AM

Title: Access point
Post by: Abbood on March 07, 2015, 08:39:37 AM
Hi,

Just got my AC3200 new router,, looks amazing in person.

Q : how can I use it as an access point if needed ?

Thanks
Title: Re: Access point
Post by: FurryNutz on March 08, 2015, 07:03:53 AM
I believe it has a AP mode selection on it in the routers web page that does something similar to this:
Turning a router into an AP (http://forums.dlink.com/index.php?topic=40856.0)
Title: Re: Access point
Post by: mrkennethtong on March 08, 2015, 06:04:46 PM
Please expand on this...
Title: Re: Access point
Post by: FurryNutz on March 09, 2015, 07:38:17 AM
I presume that you select AP mode on the 890L and wire connect the lan cable from the LAN port of the primary router to the 890Ls LAN port running in AP mode, it will work as wireless AP, with DHCP and other features disabled.