D-Link Forums

The Graveyard - Products No Longer Supported => Routers => DIR-601 => Topic started by: What? on February 23, 2012, 06:34:56 PM

Title: No internet with DIR-601 and Linksys VOIP
Post by: What? on February 23, 2012, 06:34:56 PM
I don't know if anybody can help me.
I'm really bad at this so i'll try to be as clear as possible.
I just got a dir-601(A1, firmware 1.02NA)  and tried to set it with my Linksys voip router.
I went through the process of the creating a wireless WPA connection, i gave it a name+password and the process went well. I can access that connection with my macbook pro but it just won't go on the internet.
I have rebooted everything many times and yes the d-link is connected to the ethernet output of the Linksys.
Does anybody know what's the problem ????

Thanks!
Title: Re: No internet with DIR-601 and Linksys VOIP
Post by: FurryNutz on February 23, 2012, 08:14:57 PM
Preferred method of setting up the 615 is as follows:
ISP modem>615 router><all other devices to 615 router.
You may want to put Linksys router in DMZ of 615 router.
Title: Re: No internet with DIR-601 and Linksys VOIP
Post by: What? on February 27, 2012, 06:00:45 PM
Can you tell me please how to put the Linksys in DMZ of the 601 router?

And just to be clear, is everything connected well if:

1-There's a phone cable from the wall to Line input of my Zhone modem
2-Cable from Ethernet of the modem output to Internet input of the 601
3-Cable from LAN 1 ouptut of the 601 to Internet input of the Linksys SPA2102
4-Cable from Ethernet output of the Linksys to laptop

???

Thanks again!
Title: Re: No internet with DIR-601 and Linksys VOIP
Post by: FurryNutz on February 27, 2012, 06:20:06 PM
DMZ is under Advanced/Firewall.