• December 03, 2021, 06:32:01 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 ... 3 4 [5]
  Subject Started by Replies Views Last post
Speed Issue volterwd 10 8625 Last post January 09, 2009, 06:26:06 PM
by Lucid
40Mhz - How do I know it is connecting at this rate? Lucid 1 4233 Last post January 09, 2009, 02:21:27 PM
by funchords
DWA-556 and DIR-655 connection speed braria 8 8269 Last post January 08, 2009, 06:59:17 PM
by Lucid
Unable to reconnect to router aget changing chanel on DIR-655 Lucid 2 3995 Last post January 08, 2009, 06:19:04 PM
by Lucid
Just installed the DWA-556 computer reconizes it but not internet explorer-VISTA audiodog22 5 6085 Last post January 02, 2009, 05:40:31 PM
by audiodog22
Horrible download speeds ajamils 2 4322 Last post December 29, 2008, 08:38:53 PM
by ajamils
Very Unsatisfied « 1 2 » volterwd 16 14891 Last post December 29, 2008, 10:20:22 AM
by Fatman
Vista 32bit Wake on Lan not available? jphillips 1 4256 Last post December 28, 2008, 06:47:20 AM
by user321
Antenna PackedFunk 1 10089 Last post December 18, 2008, 04:38:41 PM
by Fatman
DWA-556 and DIR-655 speed/connection problems cgbick3 2 6289 Last post November 06, 2008, 08:38:41 AM
by rayvyn
D-Link Wireless N DWA-556 - Vista 64bit drivers rainworm 11 12627 Last post November 06, 2008, 08:36:20 AM
by rayvyn
dwa-556 NullHead 1 3829 Last post November 06, 2008, 08:31:56 AM
by rayvyn
Two DWA-556 on one Windows XP SP3 system. bala 1 4139 Last post September 30, 2008, 09:38:54 AM
by Lycan
3 things wrong sealtldvl 5 6770 Last post August 25, 2008, 08:16:46 AM
by arod
Adhoc mode between DWA556 and DWA140 only at 54Mbps clyde 0 3115 Last post June 19, 2008, 12:41:05 PM
by clyde
After much review....... Lycan 0 2977 Last post June 10, 2008, 12:36:43 PM
by Lycan
WPA2 using DWA-556 Windows XP SP2, validating identity? supercoqui 7 18225 Last post April 15, 2008, 05:31:54 PM
by Steenkie
DWA-556 Wireless Connection Manager Does not find any Wireless networks Ted_B 1 5527 Last post January 19, 2008, 08:28:16 AM
by davevt31
DWA-556 + DIR-655 but transmit at 54Mbps?? supercoqui 3 6432 Last post September 25, 2007, 11:56:14 AM
by Lycan
Pages: 1 ... 3 4 [5]

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll